Ugrás a tartalomra
Tarr logo

A Tarr 2019. októberi kódolatlan kínálata

2019. októberében a Tarr digitális kábeltévé szolgáltatási területen élő előfizetőinek számtalan csatorna válik kódolatlanul elérhetővé.

 

2019. október 1-15. között minden digitális kábeltévé szolgáltatási területen élő előfizetőnek kódolatlan időszak keretében a Moziverzum csatorna válik elérhetővé a 20. programhelyen, és a Jocky TV csatorna a 36. programhelyen.

 

2019. október 16-31. között a Life TV csatorna válik elérhetővé a 36. programhelyen.

 

2019. október 1-31. között minden Alap és Extra csomagos előfizetőnek kódolatlan időszak keretében a Viasat6 csatorna válik elérhetővé a 67. programhelyen.

 

2019. október 21- november 18. között minden Alap és Extra csomagos előfizetőnek kódolatlan időszak keretében az AXN csatorna válik elérhetővé a 72. programhelyen.

 

2019. október 21-november 4. között a Filmbox csatornákról veszik le a kódolást.

 

Kinek tudják biztosítani a csatornákat?

  • Akiknek DVB-C képes televíziójuk van
  • Akik a TARR Kft. valamelyik digitális kiscsomagjára előfizetnek
  • Akik a TARR Kft.-től digitális vevőegységet igényeltek

 

Az elérhető csatornák köre függ az előfizetési csomagtól. A kábeltévé hálózaton a kódolatlan csatornák elérése területenként változhat, de kizárólag olyan településeken elérhető, ahol a TARR Kft digitális kábeltelevízió hálózattal rendelkezik. 

 

A promócióban technikai okok miatt a következő települések nem vehetnek részt: Harta, Kustánszeg, Nagyvejke, Sárbogárd-Pusztaegres, Szalatnak.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott