Ugrás a tartalomra
Tarr logo

A Tarr 2020. októberi kódolatlan kínálata

2020. októberében a Tarr digitális kábeltévé szolgáltatási területen élő előfizetőinek tucatnyi, változatos műfajú csatorna válik kódolatlanul elérhetővé.

 

2020. október 1-31. között minden digitális kábeltévé szolgáltatási területen élő előfizetőnek kódolatlan időszak keretében a FILM+ csatorna válik elérhetővé a 20. programhelyen, a PRIME csatorna pedig a 36. programhelyen.

 

Minden Alap és Extra csomagos előfizetőnek kódolatlan időszak keretében a LIFE TV csatorna válik elérhetővé a 67. programhelyen, az AXN pedig a 72. programhelyen.

 

2020. október 1-31. között leveszik a kódolást a SONY MAX és a DA VINCI TV csatornákról, így elérhetővé válnak a 48. illetve a 117. programhelyen.

 

2020. október 23. és november 1. között leveszik a kódolást a FILMBOX csatornákról, így elérhetővé válnak a 73-78. programhelyeken.

 

Kinek tudják biztosítani a csatornákat?

  • Akiknek DVB-C képes televíziójuk van 
  • Akik a TARR Kft. valamelyik kiscsomagjára előfizetnek 
  • Akik a TARR Kft.-től digitális vevőegységet igényeltek 

 

Az elérhető csatornák köre függ az előfizetési csomagtól. A kábeltévé hálózaton a kódolatlan csatornák elérése területenként változhat, de kizárólag olyan településeken elérhető, ahol a TARR Kft. digitális kábeltelevízió hálózattal rendelkezik.

 

A promócióban technikai okok miatt a következő települések nem vehetnek részt: Harta, Kecel.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott