Ugrás a tartalomra

A teljes AMCNI CNE-portfólió a MinDig TV Extra kínálatában

Az AMC Networks International - Central and Northern Europe (AMCNI CNE), valamint az Antenna Hungária Zrt. sok évre kiterjedő, hosszú távú megállapodást kötöttek, amelynek köszönhetően 2020. szeptember 6-tól a televíziós társaság valamennyi csatornája bekerül a megújuló MinDig TV Extra kínálatába. A megállapodás két szempontból is mérföldkőnek számít: egyrészt az AMCNI CNE teljes csatorna-portfóliója ezzel minden nagyobb hazai szolgáltató kínálatában elérhető, másrészt, valamennyi csatorna műsora több eszközről is követhető lesz, szintén szeptember 6-tól. 

 

Az új megállapodás révén az Antenna Hungária földfelszíni digitális MinDig TV Extra csomagjában megduplázódik az AMCNI CNE csatornáinak a száma: újdonságként a Minimax, a JimJam, a Sport2, a Filmcafé, a Film Mánia, valamint a CBS Reality és az Extreme Sports csatornák kerülnek be.  A jelenleg is a MinDig TV kínálatában szereplő Spektrum Home változatlanul az előkelő 8. csatornahelyen érhető el, és ugyancsak változatlanul a MinDig TV Extra kínálatában marad az AMC, a Sport1, a Spektrum és a TV Paprika. Ezzel az AMCNI CNE televíziós csatornái minden nagyobb magyarországi műsorterjesztő kínálatában elérhetőek, ami több mint 3 millió háztartást jelent. Az Antenna Hungária Zrt.-vel kötött stratégiai megállapodásnak köszönhetően pedig az ügyfelek az eddigi 5 helyett 12 AMCNI CNE csatorna műsora közül választhatnak szeptember 6-tól, amelyek műsorait akár egyidejűleg, több eszközről is nézhetik.

 

Az Antenna Hungária  MinDig TV Extra szolgáltatásában megtörtént a  DVB-T2-es platformra  való átállás. Az ezzel bevezetett legmodernebb technológia lehetőséget ad arra, hogy az előfizetők igényeit olyan integrált média platformmal tudjuk kiszolgálni, amely a hagyományos digitális földfelszíni televíziós műsorokat internet-alapú kínálattal egészíti ki. Az Antenna Hungária korszerű dekóderekkel látta el előfizetőit, ősztől pedig további HD-minőségű csatornák is megjelennek, megújul a fizetős kínálat, és még rugalmasabb előfizetői konstrukciók állnak ügyfeleink rendelkezésre.

Kiegészítő információ(k)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott