Ugrás a tartalomra
ATV Spirit logo

Alapcsomagban az ATV Spirit

Ebben a nehéz helyzetben kiemelten szükség van a jó hírekre. A vészhelyzetre való tekintettel az ATV Spirit a legnagyobb kábelszolgáltatóknál bekerült az alapcsomagba, így több emberhez juthatnak el a csatorna által sugárzott legfrissebb hírek és a szórakoztató tartalmak.

 

A terjesztők és a tartalomszolgáltatók összefogtak, hogy a kommunikációs csatornák használatával megkönnyítsék a hírekhez való hozzájutás lehetőségének biztosítását, illetve a hétköznapokból általánosan kieső szórakozási lehetőségeket pótolják. A UPC/Vodafone, a PR- Telecom és a Vidanet is a Prémium csatornákat a szélesebb körben fogható Alapcsomagba tették át. Ez azt jelenti, hogy a kialakult helyzetre való tekintettel, promóciós jelleggel, elérhetővé teszik a TV Prémium csomagot minden digitális TV előfizető részére.
Ez idő alatt az ATV második csatornája, az ATV Spirit széles körben fogható.

 

Az ATV Spirit csatornán március 16-tól minden reggel Fiala János ébreszti a nézőket, egy eddig hazánkban egyedülálló megoldással. A Spirit FM-en hallható Kelj fel Jancsi! című műsor ezentúl élőben látható az ATV Spiriten is. Ez az igazán különleges hangulatú, informatív és egyszerre szórakoztató rádióműsor hétfőtől már követhető a képernyőn is. Abban pedig mindenki biztos lehet, hogy Fiala János mellett nem fog unatkozni.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott