Ugrás a tartalomra
RTL+ logo

Android TV-n mostantól háromszor jobb az RTL+

2024. március 5-től mindhárom RTL+ csomag elérhető az RTL+ Android TV applikációban.

 

Streamingszolgáltatóként az RTL számára kiemelten fontos, hogy az RTL+ streaming platform mindhárom szolgáltatási csomagja minél több okoseszközön, minél több nappaliban jelen legyen. A mostani újításnak köszönhetően az Android TV operációs rendszer legalább 10-es verzióját futtató eszközök – így a Magyarországon is népszerű Panasonic, Philips, Sony, Sharp vagy Hisense márkájú televíziók bizonyos modelljeinek – tulajdonosai, valamint a Yettel TV Box felhasználói már nagyképernyőn érhetik el az RTL+ mindhárom csomagjának – RTL+ Light, RTL+ Active és RTL+ – tartalmi kínálatát.

 

Az RTL+ Light platformon az RTL legtöbb műsora a televíziós megjelenést követően meghatározott ideig visszanézhető. Ebben az ágban a felhasználók reklámokkal is találkozhatnak.

 

Az RTL+ Active platform tartalmainak eléréséhez a kötelező regisztráció mellett aktiváló kódra van szükség, amely a szerződött kábeltévé-szolgáltatókon keresztül érhető el a jogosult előfizetők számára. Az RTL+ Light verzióval szemben az RTL+ Active a gazdagabb műsorkínálattal rendelkezik, a műsorok hosszabb ideig elérhetőek és a legtöbb tartalom FullHD minőségben (1080p) is élvezhető. Az RTL+ Active felületén az RTL+ Light-hoz képest jóval kevesebb reklámmal találkozhat a felhasználó. 
Az RTL+ Active felhasználói számára az RTL számos népszerű műsorának nemcsak a legfrissebb epizódja, hanem akár a teljes aktuális évada is elérhető. Az érdeklődők olyan sorozatokat nézhetnek meg, mint a Faking Hitler, a Mocro Maffia, vagy éppen az RTL saját gyártásában készült A Nagy Fehér Főnök.

 

RTL+ Light vagy RTL+ Active fiókkal rendelkező felhasználók bármikor válthatnak az RTL+ előfizetéses csomagjára a www.rtlplusz.hu oldalon. Ezt követően 14 napig ingyenes próbaidőszakkal élvezhetik az RTL+ streamingszolgáltatás exkluzív tartalmait Android TV eszközeiken is. Az RTL+ felhasználói láthatják először az RTL vadonatúj, saját gyártású sorozata, A renitens premier epizódjait, a főszerepben Gáspár Katával, Balsai Mónival és Makranczi Zalánnal.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott