Ugrás a tartalomra

Április végéig a UPC Direct minden előfizetője élvezheti az AXN prémium sorozatait

Az akciófilmek és bűnügyi sorozatok rajongói most igazán örülhetnek: az AXN minden UPC Direct előfizető számára március elsejétől két hónapon át kódolatlanul elérhető. Örökzöldeket, izgalmas premiereket, vérfagyasztó kalandokat és különleges problémamegoldásokat élvezhetnek a nézők egészen április 30-ig.

 

A szerda esték a puszta adrenalin jegyében telnek majd. A SWAT című nyomozósorozatban a rendőrség elit egysége nem csak a bűnözőkkel veszi fel a harcot: a központi figura egyszerre próbál hűséges maradni az utcához, ahol nevelkedett és munkatársaihoz. Az 1975-ös tévésorozat modernizált változatát március 7-én indítja útjára az AXN.

 

Szintén egy korábbi, 1968-as sorozat újragondolása a gyönyörű környezetben játszódó Hawaii 5-0 krimisorozat. Hawaii különleges rendőri egységének munkájába minden hétköznap bepillantást nyerhetnek a nézők.

 

Ismerős arcok és tiszta nyomozói munka tér vissza a képernyőkre a Sherlock és Watson című sorozat 4. évadával. A Manhattan utcáin együtt dolgozó Sherlock és Dr. Watson minden hétköznap közvetlenül a Hawaii rendőrség kalandjai után érkezik a nappalinkba.

 

Nincs hiány akcióban a MacGyver feldolgozásának első évadában sem: akik kedvelik a különleges problémamegoldó-képességet, azok minden vasárnap két epizódon át részesülhetnek belőle az AXN-en. Angus ‘Mac’ MacGyver – akárcsak a korábbi, 1985-ös sorozatban - egy titkos amerikai kormányzati szervnek dolgozik és végtelenül kreatív képességekkel van megáldva. Mac pisztoly helyett gemkapoccsal, bomba helyett születésnapi gyertyával és fegyver helyett rágógumival menti a menthetőt.

 

Még egy szórakozási lehetőség vasárnap estére: a vadonatúj krimisorozatot, a Cartert április 22-én kezdi sugározni a csatorna. Az első epizódban egy színész nyilvános összeomlása után detektív barátjának segítve színészi képességeivel próbál bűnügyeket megoldani – meglátjuk sikerül-e neki vagy sem.

 

A kódolatlan időszak utolsó premierje a Seal Team lesz, egy új katonai sorozat, mely egy maroknyi elit tengerészgyalogos életének mindennapjairól szól: hogyan tervezik meg és hajtják végre a legveszélyesebb küldetéseket.

 

Március 1. és április 30. között az AXN a UPC Direct minden ügyfele számára elérhető lesz a 48-as csatornahelyen, függetlenül attól, hogy mely csomagra fizettek elő. További információk a UPC Direct weboldalán.

Kiegészítő információ(k)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott