Ugrás a tartalomra

Az alapcsomag része lett az AMC a Direct One kínálatában

2021. október 1-től az AMC film- és sorozatcsatorna a magyarországi pay-tv háztartások 92 százalékában van jelen. Ez a bővülés annak a közép-európai régió több országára, köztük Magyarországra is kiterjedő megállapodásnak köszönhető, amelyet az AMC tulajdonosa, az AMC Networks International – Central and Northern Europe (AMCNI CNE) kötött a Canal+ csoporttal.

 

Ennek eredményeként az AMC Magyarországon a Canal+ csoporthoz tartozó Direct One televíziós csatornakínálatában is az alapcsomag része lett, ezzel a tévécsatorna valamennyi hazai szolgáltatónál a legszélesebb terjesztésű alapcsomagban megtalálható. Az AMC itthon így már tízből kilenc háztatásban elérhető, ami 92 százalékos lefedettséget jelent.

 

„Az AMC népszerűsége és nézettsége töretlenül emelkedett az elmúlt években, így nagy büszkeség számunkra, hogy a Direct One-nal kötött megállapodással ilyen mértékben növelhettük a csatorna elérhetőségét. Bízunk benne, hogy mind a kiemelkedő filmkínálat, mind az exkluzív sorozatok – mint a Better Call Saul, a Fear the Walking Dead vagy az október 4-én bemutatkozó Killing Eve – sok kellemes pillanatot szereznek majd a nézőinknek” – nyilatkozta Hajós Balázs, az AMC Networks International terjesztésért felelős alelnöke.

 

A két társaság közti partnerség digitális felületekre is kiterjed. Az AMC két októberi saját gyártású sorozata, a Killing Eve és a Fear the Walking Dead on demand formában, bármikor nézhető és visszanézhető lesz a Direct Now applikációban, amelyben az eddig elérhető AMC, JimJam és Minimax on-demand tartalmakon túl hamarosan a TV Paprika és a Spektrum műsoraiból is kaphatnak ízelítőt a szolgáltató előfizetői.

 

“Nagy örömünkre szolgál, hogy a Direct One közreműködésével az AMC tartalmai minden eddiginél több nézőhöz juthatnak el, és hogy ezzel is tovább gazdagíthatjuk az előfizetőink számára elérhető élmények tárházát. A csatornakínálatunk kiválasztása során a Direct One mindenkori célja az, hogy még változatosabb és minőségibb tartalmakat nyújtson a korábbi kínálathoz képest.” – mondta Nagy András, a Direct One ügyvezető igazgatója.

 

A Canal+ megállapodás a magyar mellett a román, a cseh és a szlovák területeket is érinti, amelynek értelmében az AMCNI CNE valamennyi csatornája több évre stabilan bent marad a helyi Canal+-szolgáltatók, például a cseh Skylink kínálatában.

Kiegészítő információ(k)
Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott