Ugrás a tartalomra
Eurosport 4K logo

Az Eurosport 4K már itthon is elérhető

Az Eurosport és a Magyar Telekom kibővíti stratégiai partnerségét, és az Eurosport 4K csatornával új prémium sportélményt kínál a nézőknek. A csatorna március 23-tól a Telekom 4K minicsomag kiegészítéseként, a Telekom TV elnevezésű új szolgáltatásban érhető el.

 

A megállapodás lévén a Magyar Telekom ügyfelei a lehető legmagasabb minőségben élvezhetik a világ legnézettebb sportversenyeit és -eseményeit. A nézők már az idei leginkább várt programokat – például az olimpiai játékokat és a Roland Garrost – is 4K-ban láthatják.

 

„2021 kiemelkedő év a sportkedvelők számára. Miközben a legnagyobb versenyekre készül a világ, mi újabb nagy lépést tettünk abban, hogy a magyar sportrajongóknak a lehető legjobb nézői élményt kínáljuk. Örülünk, hogy tovább bővül partnerségünk a Magyar Telekommal, és együtt mutathatjuk be az Eurosport 4K-t a magyar piacon – mondta Alexandru Silanovici, a Discovery régióért felelős kereskedelmi és stratégiai fejlesztési igazgatója. – Szeretnénk megköszönni a Magyar Telekom eddigi bizalmát, elkötelezettségét és hosszú távú partnerségét. Izgalommal várjuk a jövőt, mivel folyamatos meglepetésekkel készülünk nézőink számára."

 

„Ügyfeleinknek a Telekom TV platform elindításával teljesen új televíziós élményt kínálunk. A szolgáltatás – több más jövőbeni lehetőséggel együtt – a Gigabites internetcsomag előfizetőinek otthonába hozza a 4K minőséget – mondta Rajki Annamária, a Magyar Telekom TV és entertainment területének vezetője. – Az egyedülálló lakossági 4K szolgáltatás a 4K minicsomagban, kiegészítő opcióként érhető el a Telekom TV előfizetői számára, amelynek a Discovery CEEMEA & PayTV-vel folytatott eredményes együttműködésünknek köszönhetően az Eurosport 4K is része.”

Kapcsolódó híranyag(ok)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott