Ugrás a tartalomra
HBO MAX logo

Az HBO és HBO Max a legtöbb Emmy jelöléssel rendelkező platform idén

Az HBO/HBO Max kapta idén a legtöbb Emmy® jelölést: 24 eredeti tartalom kapcsán, összesen 140 nominálással várja a díjátadót, így pedig 20. alkalommal állhat a jelölési lista élén. Ezzel a számmal a platform a saját eddigi, 2019-es rekordját is megdöntötte (137 nominálás).

 

A 74. éves Emmy® díjátadó-gála szeptember 12-én lesz.

 

“Hihetetlenül büszkék vagyunk ezekre a jelölésekre,” mondja Casey Bloys, az HBO/HBOMax tartalmi vezetője. “Ez remek bizonyítéka annak, milyen csodálatos emberek dolgoznak a kamerák előtt és mögött, és egy igazán jó visszajelzés a tehetséges programming csapatoknak."

 

A 140 jelölés az alábbi tartalmak kapcsán született: 

  • 25 jelölést gyűjtött be az Utódlás olyan kategóriákban, mint a legjobb drámasorozat, a legjobb férfi főszereplő drámasorozatban (Brian Cox, Jeremy Strong), a legjobb női főszereplő drámasorozatban (J. Smith-Cameron, Sarah Snook), a legjobb férfi mellékszereplő drámasorozatban (Nicholas Braun, Kieran Culkin, Matthew Macfadyen), a legjobb női vendégszereplő drámasorozatban (Hope Davis, Sanaa Lathan, Harriet Walter), a legjobb férfi vedégszereplő drámasorozatban (Adrien Brody, James Cromwell, Arian Moayed, Alexander Skarsgård), a legjobb rendező drámasorozatban (Mark Mylod, Cathy Yan, Lorene Scafaria), a legjobb drámasorozat forgatóköny (Jesse Armstrong)
  • 20 jelölést kapott A Fehér Lótusz így a legjobb minisorozat vagy tévéfilm,  a legjobb női mellékszereplő minisorozat vagy tévéfilm (Connie Britton, Jennifer Coolidge, Alexandra Daddario, Natasha Rothwell, Sydney Sweeney), a legjobb férfi mellékszereplő minisorozat vagy tévéfilm (Murray Bartlett, Jake Lacy, Steve Zahn), a legjobb rendezés minisorozat vagy tévéfilm (Mike White), és a legjobb forgatókönyv minisorozat vagy tévéfim (Mike White) kategóriában is esélyes.  
  • a Hacks - a pénz beszél 17 jelölést kapott, így akár megnyerheti a legjobb vígjátéksorozat, a legjobb női főszereplő vígjátéksorozatban (Jean Smart), a legjobb női mellékszereplő vígjátéksorozatban (Hannah Einbinder), a legjobb női vendégszereplő vígjátéksorozatban(Jane Adams, Harriet Sansom Harris, Laurie Metcalf, Kaitlin Olson), a legjobb férfi vendégszereplő vígjátéksorozatban  (Christopher McDonald), a legjobb rendezés vígjátéksorozat (Lucia Aniello), és a legjobb forgatókönyv vígjátéksorozat (Lucia Aniello, Paul W. Downs, Jen Statsky) díjat is.
  • Az Eufória  ezúttal 16 jelöléssel indul és a legjobb drámasorozat, legjobb női főszereplő drámasorozatban (Zendaya), legjobb női mellékszereplő drámasorozatban (Sydney Sweeney), legjobb női vendégszereplő drámasorozatban (Martha Kelly) és legjobb férfi vendégszereplő drámasorozatban (Colman Domingo) mellett a legjobb operatőr díjára is esélyes Rév Marcellnek köszönhetően. 
  • a Barry 14 jelölést kapott, 
  • a Tizenegyes Állomás 7 jelöléssel indul, 
  • 5 jelölést zsebelt be A Fekete Hölgyek Skeccs Showja,  a George Carlin’s American Dream és a John Oliver Show az elmúlt hét híreiről, 
  • 4 jelölése van a Félig Üresnek, 
  • A légikísérő és az a Bizonytalan 3 jelöléssel várja a gálát,
  • 2 jelölést kapott  Az Utolsó Lépcsőfok, a Jerrod Carmichael: Rothaniel, a 30 méteres hullám és a Harry Potter 20. évforduló - Visszatérés Roxfortba, 
  • és 1-1 jelölése van a The Survivor és a Frederick Douglass: Öt beszéd tükrében című filmeknek, és olyan sorozatokbak, mint a Jelenetek egy házasságból, a Győzelmi sorozat: a Lakers dinasztia felemelkedése, Az Aranykor, John Wilson tanácsai, a Peacemaker - Békeharcos és Az erényes Gemstone-ék. 
Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott