Ugrás a tartalomra

Az HBO3 három napon át kódolatlanul nézhető

Most minden UPC Direct ügyfél előfizetési csomagtól függetlenül élvezheti az HBO3-at. A kódolatlan időszak már április 21-én, szombaton kezdődik és április 23-án, hétfőn ér véget. A három nap alatt a nézők elmerülhetnek egy sci-fi western sorozat, a Westworld sötét világában és sok más nagyszerű filmet és sorozatot is élvezhetnek.

 

A Westworld sorozat, melyet a Feltámad a vadnyugat című 1973-as Michael Crichton film inspirált, a nézőket egy robotok által lakott futurisztikus kalandparkba repíti. A mesterséges intelligenciáról és a bűnök evolúciójáról szóló sötét Odüsszeiaként is aposztrofált történet új szintre lép miután a robotok egy csoportja eltér a beléjük kódolt viselkedésmintától. Eredetileg arra programozták őket, hogy teljesítsék a látogatók vágyait, ám egyik pillanatról a másikra veszélyes hellyé változtatják világukat.

 

Szombat este minden UPC Direct néző felfrissítheti emlékeit a Westworld első évadáról, amikor annak minden epizódját levetítik 19:50-től kezdődően. A Westworld második évadának premierjére is a kódolatlan időszak alatt kerül sor: az első epizód hétfőn este 21 órától lesz látható.

 

Az ambiciózus és ötletekkel teli sorozat mellett a nézők vasárnap délután a Hatalmas kis hazugságok drámasorozat első epizódját is láthatják az HBO3-on.

 

Barry, az HBO saját gyártású fekete komédiasorozata vegyíti a humort és az erőszakot: egy kiábrándult bérgyilkosról szól, aki új életet akar kezdeni, Los Angelesbe költözik, ahol beszippantja a város színházi világa. A sorozat első része vasárnap este kerül adásba az HBO3-on.

 

Azok a nézők, akik a UPC Direct által biztosított, automatikus hangolással rendelkező vevőkészülékkel rendelkeznek, a 60. csatornahelyen találják az HBO3-at. A kódolatlan időszak befejeztével is elérhető a nézők számára a remek filmeket és sorozatokat kínáló csatorna, amennyiben előfizetnek az HBO Max Pak-ra.

Kiegészítő információ(k)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott