Ugrás a tartalomra

Az M7 Group felvásárolta az SPI International fennmaradó 30 százalékát

A CANAL+ Group és az M7 Group úgy döntött, hogy lehívja vételi opcióját az SPI International fennmaradó 30%-ára, és így teljes tulajdonjogot szerez a társaságban. Április 12-től Berk Uziyel és Loni Farhi lemondtak az SPI International-nél betöltött szerepükről, Erwan Luherne és Jeroen Bergman vették át pozícióikat.

 

Megalakulása óta az SPI INTERNATIONAL a média- és műsorszórási iparág vezető szolgáltatójává vált, nagyrészt csapata, valamint alapítói, Loni Farhi és Berk Uziyel elhivatottságának, kreativitásának és vezetésének köszönhetően.

 

"Az SPI International hosszú múltra tekint vissza abban, hogy csúcsminőségű tartalmakat biztosít a közönség számára szerte a világon, és nagyon várjuk, hogy a cég a fejlődésének új szakaszába lépjen. Erwan és Jeroen is komoly múlttal rendelkezik az iparágban, bízom benne, hogy továbbra is nagy sikereket fognak hozni az SPI-nek" – mondta Hans Troelstra, az M7 Group vezérigazgatója.

 

"Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a cég erős alapjaira építkezzünk, és kihasználjuk a CANAL+ Group kollektív szakértelmét, hogy továbbra is lebilincselő és releváns tartalmat biztosítsunk a nézőknek." – mondta Erwan Luherne és Jeroen Bergman.

 

Az ügylet előzménye, hogy a CANAL+ Group bő egy éve felvásárolta az SPI International 70 százalékát.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott