Ugrás a tartalomra
Direct One logo

Az ősszel együtt megérkeztek a CANAL+ új saját gyártású sorozatai

A borongós időben sem kell lemondanunk a szórakozásról, a CANAL+ saját gyártású sorozatai között pedig minden hangulatra megtaláljuk a megfelelő tartalmakat.

 

A Direct Now appban szeptember 30-tól látható A nemzet lánya című széria, amely a 19. századi Prágába repít, ahol bepillanthatsz egy író és lánya, Zdeňka Havlíčková életébe. A lázadó szellemű lányt a nép az ország jámbor szimbólumává akarja formálni, Zdeňka románca az osztrák hadsereg lengyel tisztjével viszont megváltoztatja a köztudatban kialakult képet: az imádott gyermekből árulóvá válik. A kosztümös sorozat fontos kérdéseket feszeget, s a szerelem és a társadalmi elvárásoknak való megfelelés közötti dilemmát járja körül.

 

Szeptember 23-án pedig érkeznek az appba a Fekete hó című széria izgalmas epizódjai, főszerepben James Cormack nyomozóval, aki egy időkapszula felnyitásakor új nyomokhoz jut egy 1994-ben történt megoldatlan gyilkossági ügyben. Az észak-ausztrál város idilli hangulata egy csapásra romba dől, a nyomozás során kibontakozó drámai feszültség pedig garantáltan a képernyő elé szegez.

 

Valami könnyedebbet néznél? A Direct Now appban már elérhető a Pedagógusok című improvizációs vígjátéksorozat három évada, amelyben Új-Zéland legismertebb komikusai bukkannak fel. Az eredeti nyelven, felirattal streamelhető epizódokban egy teljesen átlagos külvárosi gimnázium mindennapjait ismerhetjük meg, ahol csak egy probléma van: a tanárok alkalmatlanok a feladatuk elvégzésére. Daráld le akár egyben a széria minden epizódját vagy válogass a saját gyártású tartalmak között, a Direct Now appal a döntés a te kezedben van!

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott