Ugrás a tartalomra
RTL+ logo

Az RTL+ Premium közvetíti élőben az Aranylabda-díjátadót

A jogtulajdonossal kötött exkluzív szerződés értelmében a labdarúgás szerelmesei az RTL Magyarország felületein követhetik figyelemmel a 2024-es, a 2025-ös és a 2026-os Aranylabda-díjátadót, az UEFA és a France Football közös rendezvényét.

 

A világ legnépszerűbb sportágának évtizedek óta az Aranylabda a legfontosabb egyéni díja, amelyet Lionel Messinek 8-szor, Cristiano Ronaldónak pedig 5-ször ítéltek oda. Tavaly is Messi diadalmaskodott, most viszont új korszak kezdődik, és immár a két extraklasszis egyike sincs a jelöltek között.

 

Vajon a legnagyobb esélyesnek tartott, a Real Madriddal Bajnokok Ligáját nyerő Vinícius Júnior lesz 2024 Aranylabdása? Esetleg az Európa-bajnok spanyol Rodri? Netán a Manchester City gólgépe, Erling Haaland? Vagy befut meglepetésként a Real Madrid angol légiósa, Jude Bellingham?

 

A díjátadót, ahol minden kiderül, 2024-ben kizárólag az RTL+ Premium közvetíti élőben Magyarországon. Az RTL előfizetős streamingplatformja nemcsak a többórás – és a férfi Aranylabda-díjátadón kívül még jó néhány további díj eredményhirdetését magában foglaló – ceremóniát láthatják, hanem terveink szerint már előbb megkezdjük a közvetítést, és jó néhány sztárinterjút megmutatunk a vörös szőnyegről.

 

Az Aranylabda-díjátadó hivatalos kezdési időpontja: 2024. október 28., 20:45

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott