Ugrás a tartalomra

Barbra Streisand bejelentette a The Tattooist of Auschwitz című sorozathoz készült új számát

A SkyShowtime bejelentette, hogy az Emmy®-, Grammy®-, Oscar®- és Tony®-díjas énekes, dalszerző, színésznő, író és rendező, Barbra Streisand egy vadonatúj dallal érkezik „Love Will Survive” címmel, amely a SkyShowtime hamarosan érkező saját gyártású sorozata, a The Tattooist of Auschwitz végefőcím dala lesz. 
Ez Streisand első tévésorozathoz készült szerzeménye, amelyet a Columbia Records ad ki világszerte április 25-én a sorozat június 7-i képernyőre kerülése előtt, és kizárólag a SkyShowtime-on tekinthető meg.

 

A „Love Will Survive” című dalt a kétszeres Oscar®-díjas Hans Zimmer szerezte a többszörös Emmy®-jelölt Kara Talve-val és a Grammy®-díjas Walter Afanasieff-fel közreműködésben. A dal szövegét pedig a Grammy®- és Golden Globe®-jelölt Charlie Midnight írta.

 

A hamarosan érkező hatrészes, limitált sorozat eredeti filmzenéjét Zimmer és Talve szerezte, amely Harvey Keitel, Melanie Lynskey, Jonah Hauer-King, Anna Próchniak és Jonas Nay közreműködésével készült.

 

Streisand hat évtizedet felölelő karrierje számos világslágert tartalmaz, köztük saját szerzeményeit, mint például az „Evergreen” a „The Way We Were” és a „Woman in Love” című dalokat. Ezen az új felvételen a William Ross által vezényelt, világszínvonalú Londoni Szimfonikus Zenekar (London Symphony Orchestra, LSO) kíséri.

 

A dal producerei a többszörös Grammy®-díjas Walter Afanasief és Peter Asher. Barbra Streisand, Jay Landers és Russell Emanuel pedig vezető producerként működött közre.

 

Barbra Streisand hozzátette: „Mivel a világban egyre nagyobb méreteket ölt az antiszemitizmus, a »Love Will Survive« című szerzeményt e sorozat keretein belül szerettem volna elénekelni, emléket állítva annak a hatmillió léleknek, akiket közel 80 évvel ezelőtt elvesztettünk. Továbbá azért is, hogy elmondjam, a szeretet ereje még a legsötétebb időkben is képes győzedelmeskedni és kitartani.”

 

A The Tattooist of Auschwitz egy szlovák zsidó, Lali (Hauer-King) története, akit 1942-ben Auschwitzba deportáltak, abba a koncentrációs táborba, ahol több mint egymillió zsidót gyilkoltak meg a holokauszt idején.

 

Röviddel a megérkezése után Lalit tetoválónak választják, akinek az a feladata, hogy azonosítószámot tetováljon fogolytársai karjába. Gitával (Próchniak) is akkor találkozott, amikor rabszámát a karjára tetoválja. Szerelmük, amely dacol az őket körülvevő borzalmakkal, ekkor szökkent szárba. Ezzel kezdetét vette egy bátor és felejthetetlen történet. A szeszélyes náci SS-tiszt, Stefan Baretzki (Nay) állandó őrizete alatt Lali és Gita elhatározták, hogy életben tartják egymást.

 

Körülbelül 60 évvel később a most 80-as éveiben járó Lali (Keitel) találkozik az ambiciózus íróval, Heather Morrissal (Lynskey). A nemrég megözvegyült Lali összeszedi a bátorságát, hogy elmondja történetét a világnak. Miközben feleleveníti múltját Heathernek, Lali végre szembenéz fiatalkora traumatikus alakjaival, és felidézi az emlékeit arról, milyen volt szerelembe esni a világ egyik legsötétebb helyén.

 

Claire Mundell, a Synchronicity Films kreatív igazgatója hozzátette: „Barbra Streisand a világ egyik legismertebb művésze, és nagy megtiszteltetés számunkra, hogy vele dolgozhatunk. Barbra és csapata gyönyörű dalt írt, amely a Hans és Kara közötti történetre épül és összefoglalja a sorozat legfontosabb üzenetét. Azaz , hogy a szerelem mindent túlél. A dal felvétele Barbra ikonikus hangján és a William Ross vezényelte LSO kíséretével az Abbey Road Studiosban egy olyan emlék számomra, melyet örökre kincsként őrzök. Nagyon örülünk, hogy ezzel a gyönyörű, eredeti dallal tiszteleghetünk Lali és Gita emléke előtt.”

 

A Tali Shalom-Ezer által rendezett The Tattooist of Auschwitz című sorozatot a Synchronicity Films vezető producere, Claire Mundell a Sky Studios-szal és az All3Media Internationallel együttműködésben készítette. A sorozat a Sky és a Peacock közreműködésével készült. A The Tattooist of Auschwitz vezető producere és írója Jacquelin Perske, Evan Placey (társproducer) és Gabbie Asher epizódszerzőkkel együtt. Serena Thompson a Sky Studios vezető producere.

 

A The Tattooist of Auschwitz összes epizódja június 7-től, kizárólag a SkyShowtime-on látható.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott