Ugrás a tartalomra

Bekerül a MATCH4 a Tarr kínálatába

December elejétől 8 megye újabb 350 településén láthatják a Network4 csatornájának műsorát. A Tarr Kft. ügyfelei előfizethetnek mindkét sporttelevízió adására, a MATCH4-re és testvércsatornájára, az ARENA4-re is.

 

A MATCH4 bevezetését a piac remekül fogadta, a Tarr Kft.-vel kötött megállapodást követően pedig a nagy és közepes szolgáltatók közül már csak a Telekom kínálatában nem szerepel, hiszen a Network4 korábban már megállapodott a Vodafone-nal, a DIGI-vel, a DirectOne-nal, a Teleunionnal, a VidaNettel, a PR-TELECOM-mal, a PickUp-al és az Invinetworkkel is.

 

Az augusztusban indult csatornán láthatják a magyar sportrajongók a világ legnézettebb futballbajnoksága, a Premier League egyes meccseit, kizárólag itt láthatók a francia Ligue 1 mérkőzései, de a sportrajongók rendszeresen láthatnak összecsapásokat a skót Premiershipből, az angol Championshipből és az angol ligakupa fordulóiból is. Kizárólag a Network4 adói rendelkeznek a NASCAR- és az IndyCar versenyek, valamint a MotoGP-futamok közvetítési jogaival, és rendszeresen közvetítenek a WTA tour versenyeiről is.

 

„Üdvözöljük a Tarr Kft. előfizetőit a látványos sportok világában. Örülünk, hogy értékes szórakoztató tartalmaink, azaz a STORY4, a FILM4, a TV4 és a GALAXY4 mellett már nemcsak az ARENA4, hanem a MATCH4 is majdnem minden szolgáltató kínálatában szerepel, így joggal mondható, hogy a Network4-csoport a hazai televíziós piac megkerülhetetlen tényezőjévé vált" – mondta Ryszka Sambor, a Network4 Media Group igazgatósági tagja.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott