Ugrás a tartalomra

Bővíti együttműködését az AMC Networks International és a Direct One

Négy országot (Magyarország, Csehország, Szlovákia és Románia) átfogó nemzetközi megállapodásnak köszönhetően tovább erősíti stratégiai partnerségét az AMC Networks International és a Direct One. A szolgáltató előfizetői mostantól a TV társaság még több csatornájának műsorát élvezhetik a lineáris adásfolyam mellett on-demand formában is. A Direct One kínálatában az ünnepi időszaktól kezdődően a nézők már nem csak az AMC, a JimJam és a Minimax, hanem a Spektrum és a TV Paprika válogatott tartalmaihoz is bármikor hozzáférhetnek.

 

A két társaság együttműködésében újabb mérföldkőnek számító megállapodás rendkívül színessé teszi a közelgő ünnepi szezont, hiszen a AMC Networks International portfóliójának szinte valamennyi zsánere – film, gyermek-, doku- és gasztro-műfajok – elérhetővé válik a Direct One on-demand könyvtárában. Így a szolgáltató TV csomagjában megtalálható lineáris csatornák előfizetői olyan ikonikus AMC saját gyártású sorozatokat izgulhatnak végig, mint a Fear the Walking Dead 7. évada, vagy a Killing Eve – amelyben két megszállott nő harcát láthatják a nézők, akiket a többszörösen elismert Sarah Oh és Jodie Comer testesít meg.

 

Saját gyártású produkcióból a Spektrumon és a TV Paprikán sem lesz hiány a Direct One alkalmazásban. Decemberben debütál on-demand formában a Tiltott Zónák, amelyben Thuróczy Szabolcs olyan titkos helyekre kalauzolja el a nézőket, ahova csak nagyon keveseknek van belépése.

 

A TV Paprika Adventi kalendáriuma az ajándékozásban segít: a műsorban ajándékba adható finomságok készülnek, amelyek bárki által könnyedén elkészíthető kreatív csomagolást is kapnak. A nézők a műsort nem csak a képernyőn, hanem a Direct Now alkalmazáson keresztül is követhetik, valamint az egyes epizódokat teljes terjedelmükben megtalálják az alkalmazás könyvtárában is. A Direct One előfizetők számára a TV Paprika Adventi kalendáriumának speciális online verziója is elérhető, így az egy-másfél perces webizódokat megtekintve azok is bekapcsolódhatnak a karácsonyi visszaszámlálásba, akik egyébként nem tudnák a képernyőn napi szinten nyomon követni a műsort.

 

Mindezen on-demand tartalmak mellett a TV Paprika soha nem látott mennyiségű, 40 órányi premierrel készül a képernyőn is. Biztosan találkozni fognak a nézők a csatornán Jamie Oliverrel, Mary Berryvel, és Nigella Lawsonnal is.

 

A kisebbek sem maradnak ki az ünnepi készülődésből: a Minimax és a JimJam egyaránt világszerte népszerű sorozatokat kínál az ünnepi szezonra is – képernyőn és on-demand formában egyaránt. A Direct One applikációban új részekkel érkezik a My Little Pony, a Bagoly brigád, a Talking Tom és barátai, valamint a Sam, a tűzoltó.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott