Ugrás a tartalomra

Bővült az AXN Now videótár elérhetősége

A Direct Now app folyamatosan bővül, s áprilistól már elérhető az appban az AXN Now videótára is, ahol a krimi, a dráma, a sci-fi vagy akár a vígjátékok rajongói is jobbnál jobb műsorok közül csemegézhetnek. Ilyen például a két testvér, Amy és Lou Fleming mindennapjait bemutató Heartland című sorozat. A lányok úgy döntenek, megvalósítják elhunyt édesanyjuk álmát, és a rosszul tartott, bántalmazott lovak gyógyításának szentelik életüket.

 

Az új részek premierje előtt április 30-ig még megnézheted az Adom a napom első két évadát, illetve kalandozhatsz a határtalan univerzumban a Csillagkapu epizódjaival. A Gémerkirályok című sorozatban pedig végigkövetheted egy League of Legends stratégiai játékbajnokságra készülő csapat történetét, amelynek tagjai a gyakorlással töltött hosszú évek után első igazi sikereikért küzdenek.

 

Bármelyik műsort is választod, a szórakozás garantált, ráadásul a Direct Now alkalmazással bárhol, bármikor átélheted a tévézés élményét, és akár utazás közben is nézheted a folyamatosan frissülő AXN Now videótárat!

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott