Ugrás a tartalomra

Da Vinci Kids app a Vodafone TV-n

A Da Vinci Kids, a szórakoztató oktatási app a Vodafone Magyarország kínálatában is elérhető. A bevezetés apropóján a Da Vinci interaktív online eseménnyel jelentkezik a Magyar Nemzeti Múzeummal közösen, ahol regisztrált résztvevők a Tudomány világnapja alkalmából magyar tudósok találmányaival ismerkedhetnek. A Da Vinci Kids az első gyermekeknek szóló és ismeretterjesztő alkalmazás a Vodafone kínálatában.

 

A Da Vinci Kids applikáció játékos, ismeretterjesztő, személyre szabható alkalmazás kisiskolás gyerekek számára, mely novembertől a Vodafone kínálatában, a Vodafone médiaboxon is elérhető, ahol ez az első, gyermekeknek szóló oktatási tartalom.

 

Az okosalkalmazás tartalmai november 12-én Tudóspalánták éjszakája elnevezésű online eseményen mutatkoznak be, ahol a legjobb tartalmakat híres magyar tudósok találmányaihoz kapcsolva mutatják be. A program során a szervezők megmutatják, hogy a tudósok élete is bővelkedik kalandokban. A Tudomány világnapja alkalmából virtuális látogatást lehet tenni magyar feltalálók izgalmas kísérleteibe úgy, hogy a tudományos háttér mellett az ember is bemutatkozik. A csatorna és az app legjobb, otthon is elvégezhető kísérleteit is élőben láthatják és lekövethetik a gyerekek. A programot a Magyar Nemzeti Múzeum múzeumpedagógusai, a Da Vinci Kids pedagógus szakértői és a Kismesterek kézműves csapat állította össze. Az esemény térítésmentes, de regisztrációköteles. A Vodafone kommunikációs partnerségével megvalósuló esemény példátlan lehetőség a kis tudóspalánták számára, ahová a technikai lehetőségek engedte maximumot, 1000 bejelentkezőt várnak.

 

A Da Vinci Kids app a Vodafone TV HD Plus vagy TV HD Max csomagokban elérhető. Az alkalmazás használatához nincs szükség külön regisztrációra, az a Vodafone TV Mediabox 260-as csatorna helyéről indítható.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott