Ugrás a tartalomra

Dikh TV a Telekom kínálatában is

A Tematic Media Group és a Magyar Telekom megállapodása alapján 2019. október 15-től - a nagyobb televíziós szolgáltatók közül harmadikként - a Telekom IPTV és műholdas platformjának kínálata a Dikh TV csatornával bővült ki.

 

A Dikh TV Magyarország első tematikus roma-szórakoztató csatornája. A „Romákról, nem csak romáknak” szlogennel beharangozott csatorna 2019. március 1. óta sugározza adását a nap 24 órájában. A csatorna lineáris televíziós sugárzása 2019. szeptember 1-jén kezdődött. A nagyobb hazai televíziós szolgáltatók közül harmadikként 2019. október 15-től a Telekom "Szuper Családi HD" és "Szuper Családi Mozi" csomagjaiba is bekerült az új csatorna.

 

A Dikh TV legnépszerűbb műsorai között megtalálhatók a Kívánságműsor-Mulatinasz, a műsorba meghívott zenészek, zenekarok a nézők leveleit vagy a betelefonálók kéréseit teljesítik. Egy műsor, ahol nincsenek tabuk - zenés sikertörténetek kerülnek terítékre a Romano Ritmoban. A Nicsak ki beszélben a gyerekeké a főszerep, 12 év alatti gyerekek fejthetik ki véleményüket Balogh Fruzsinak, a Báró Show egy fiataloknak szóló műsor, ahol a popsztárokat az egykori a Fekete Vonatos Báró faggatja. Az Esteledik műsorban aktuális közéleti- és társadalmi eseményekből válogat Zsiga Ottó és tálalja a meghívott vendégeinek. A Csilla Sóó házigazdája Balogh Csilla a Dikh Tv konyhatündére, aki klasszikus főzőműsor formában készít tradicionális roma ételeket, meghívott vendégeivel. A Dumálj velem! - a nézőket a lovári nyelvre tanítja, a Khelas – Táncolj pedig az ország első cigánytánc oktató műsora. A táncoktató, Rájika már kisgyermek kora óta járja a szabolcsi cigánytáncot, amit lépésről lépésre tanít meg.

 

A Dikh TV az IPTV és a műholdas platformokon egyaránt a 115. programhelyen érhető el, a vétellel kapcsolatos további információ a Telekom weboldalán olvasható.

Kiegészítő információ(k)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott