Ugrás a tartalomra

Direct One néven új TV csatorna indul

A Direct One TV szolgáltató július 12-én elindítja saját TV csatornáját Direct One néven, melyen elsősorban egyedi, köztük exkluzív európai sorozatokat láthat a szolgáltató minden előfizetője. A csatorna indulásának napjától kerül műsorra a díjnyertes Baron Noir című francia politikai thriller, melyet további Canal+ gyártású izgalmas sorozatok és országos premierek követnek majd.

 

A Direct One júliusban elindítja saját televíziós csatornáját. Az új Direct One csatorna a szolgáltató minden előfizetője számára automatikusan elérhetővé válik a 18-as programhelyen. A műsorkínálatban európai filmsorozatokkal találkozhatnak a nézők, elsősorban a Canal+, prémium televíziós tartalmakat és csatornákat készítő, valamint TV szolgáltató francia médiacsoport által gyártott sorozatok, köztük exkluzív tartalmak és országos premierek lesznek megtalálhatók, ahogy ezt a csatorna bemutatkozó videó is bemutatja (lsd fent).

 

A Direct One csatorna a Baron Noir francia politikai thrillerrel kezdi meg műsorszórását. A Canal+ egyik legsikeresebb saját gyártású sorozata, a Baron Noir első évada Philippe Rickwaert (Kad Merad) francia politikus kalandos történetét mutatja be, akit fűt a politikai ellenségei iránti bosszúvágy. Politikai karrierje romokban hever, miután a baloldal elnökjelöltje, Francis Laugier (Niels Arestrup) őt áldozta fel az elnökválasztás oltárán saját győzelme érdekében. Philippe lépésről lépésre tervezi meg az összeesküvést Laugier ellen és ennek érdekében még az elnök legközelebbi tanácsadójával, Amélie Dorendeu-vel (Anna Mouglalis) is szövetséget köt.

 

A sorozat több szakmai díjat is elnyert, többek között 2017-ben a francia PROCIREP Awards ’Az Év Legjobb Produkciója’ díját, illetve 2016-ban a La Film Francais magazin ’Legjobb Sorozat’-nak járó díját. A főszereplő Philipp Rickwaert-et alakító Kad Meradnak pedig a ’Legjobb Színész’-nek járó díjat ítélte oda a L’Association des Critiques de Séries ugyancsak 2016-ban. A politikai thriller sorozatot első premiere óta minden évben jelölik neves európai filmművészeti díjátadók különféle kategóriáiban.

 

A Baron Noir premierjét olyan más exkluzív filmsorozatok is követik, mint a Pros and Cons első két évada, a Moscow Noir első évada, a The Teach első két évada, a The Five első évada, vagy a Paris Police 1900. Ezek közül több először és az elkövetkezendő időszakban kizárólag a Direct One-nál érhető el Magyarországon. Július közepétől a Baron Noir első 3 évadával kezdve, minden héten összesen 4 új sorozat-epizóddal jelentkezik a csatorna, hétfőnként és csütörtökönként is két-két résszel, 21:30-as kezdéssel. A Canal+ sorozatai mellett további tartalmakra is számíthatnak majd a nézők.

 

A Direct One csatorna a Direct Now alkalmazásban is

 

Mivel a Direct One csatorna a Direct Now alkalmazásban is elérhető lesz, ezért az előfizetők bárhol bármikor megtekinthetik az epizódokat, hiszen az app letölthető mobiltelefonra, tabletre, okostévére, sőt laptopon böngészőből is nézhetők a műsorok. Senki nem marad le egyetlen premierről sem, mert az alkalmazásban a premier időpontjától kezdődően 7 napig visszanézhetőek illetve újraindíthatóak a műsorok. A Direct Now alkalmazás további előnye, hogy egyszerre 5 műsort nézhetünk 5 különböző eszközön, így a családban egyidőben mindenki követheti a saját kedvencét. Az alkalmazás az előfizetőknek ingyenesen letölthető.

 

Az új tartalmak a videótárban is elérhetők

 

A Direct One csatorna műsorai a premier után azonnal felkerülnek a Direct Now alkalmazás videótárába is, ahol az egyes epizódok akár két évig is megtalálhatók, és ez idő alatt akárhányszor  visszanézhetők.

 

Az új sorozatok mellett a videótárban egyre szélesebb kínálat érhető el. A választékban fellelhető a National Geographic videótára, melyhez a Direct One előfizetők Magyarországon elsőként kaptak hozzáférést. Tavasz óta pedig a NatGeo videótár mellett már az AMC, a Minimax és a JimJam, júniustól pedig a Comedy Central és a Nickelodeon  tartalmai is bekerültek a kínálatba. Az elérhető részek időről időre frissülnek is az appban, ezért érdemes rendszeresen belépni a videótárba.

Kiegészítő információ(k)
Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott