Ugrás a tartalomra

Egy hónapnyi prémium élmény a NatGeoval minden UPC Direct előfizetőnek

UPC Direct logoA UPC Direct előfizetők egy teljes hónapig, október 31. és november 30. között élvezhetik a különböző dokumentumfilmeket és történelmi sorozatokat a NatGeo csatornán. Ezen időszak alatt debütál egy lenyűgöző dokumentumfilm-sorozat a csatornán: egy adrenalintól fűtött és szívmelengető utazás, a “Hosszú út hazáig” a New York Times bestsellere alapján készült.

Novemberben minden UPC Direct előfizetőnek lehetősége nyílik kipróbálni az egyik legnépszerűbb csatornát: a National Geographic elérhető lesz számukra egy egész hónapon át, akár HD minőségben is*.

A kódolatlan időszakban, november 5-én kerül bemutatásra a “Hosszú út hazáig” című nyolcrészes globális dokumentumfilm, ami egyben a csatorna legújabb sorozata is.

A “Hosszú út hazáig” a nemzetközileg elismert Martha Raddatz New York Times bestsellerén alapszik. A történet szerint 2004. április 4-én katonák kis szakasza, az első lovashadosztály Fort Hoodból kíméletlen rajtaütést szenved a nyüzsgő, útvesztőszerű bagdadi külvárosban Sadr Cityben. Ez a nap “Fekete vasárnapként” vált ismertté az Egyesült Államok katonai krónikáiban. A forgatókönyv alapján megírt sorozat ajtót nyit a nézők számára, melyen keresztül megtapasztalhatják, milyen is a háború a katonák és otthon maradt családjaik szemén és szívén keresztül.

A sorozatban szerepel Michael Kelly (“Kártyavár”, “Tabu”); Jason Ritter (“Vásott szülők”, “Csajok”), E.J. Bonilla (“Öldöklő szerelem”), Kate Bosworth (“Sorsdöntő nyár”, “SS-GB”, “The Art of More”), Sarah Wayne Callies (“Szökés”, “The Walking Dead”, “Kolónia”); Noel Fisher (“Szégyentelenek”); és Jeremy Sisto (“Kertvárosba száműzve”, “Esküdt ellenségek”, “Sírhant művek”).

Csaknem az egész sorozatot a Fort Hoodon, Amerika legnagyobb katonai támaszpontján forgatták, mely 880 négyzetkilométeren terül el. Ez a helyszín ad otthont az első hadosztálynak, valamint ez az a hely, ahol a sorozatban megformált katonák a végzetes bevetés előtt éltek és gyakorlatoztak. A “Hosszú út hazáig” világpremierje november 5-én lesz 171 országban és 45 nyelven.

A “Hosszú út hazáig”-ot a forgatókönyvíró, Mikko Alanne adaptálta, az Emmy díjas Phil Abraham (“Daredevil,” “Mad Men - Reklámőrültek,” “Orange Is the New Black”) és Mikael Salomon (“SIX,” “Az elit alakulat”) rendezte.

A National Geographic ingyenesen elérhető október 31. és november 30. között a 68-as csatornahelyen, a National Geographic HD a 119-es csatornahelyen. Ezek a csatornahelyek az automatikus hangolást biztosító vevőkészülékekre érvényesek. A saját vevőkészülékkel rendelkező ügyfelek megtalálhatják a csatornák és frekvenciák teljes listáját és sok más információt a lentebbi, "UPC Direct műholdas csatornakiosztás" linkre kattintva.

* Csak HD adás vételére alkalmas TV-vel és hozzá HDMI kábellel csatlakoztatott HD képes mediaboxszal érhető el.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott