Ugrás a tartalomra
HBO MAX logo

Együttműködik a Sony Pictures Television és a WarnerMedia

A mai napon a Sony Pictures Television és a WarnerMedia bejelentette, hogy Közép-Kelet-Európára is kiterjeszti partneri együttműködését, amelynek értelmében a régióban a Sony Pictures Entertainment („SPE”) hamarosan érkező nagyjátékfilm-kínálatának egyes címei kizárólag az HBO csatornáin, illetve az HBO Max streamingfelületén válnak nézhetővé.

 

A válogatás az SPE legnagyobb és legjobban várt jelenlegi kasszasikereit tartalmazza, köztük a „Venom 2. – Vérontó”, a „Szellemirtók – Az örökség”, az „Uncharted”, a „Morbius” és a „Pókember: Nincs hazaút” című filmeket. A kínálat részét képezik továbbá olyan, pozitív kritikai visszhangot kiváltó filmek is, mint a „Karácsonyi meglepi”, „A törött szívek múzeuma”, a „Monster Hunter – Szörnybirodalom” és „Az apa”, valamint számos cím a legnépszerűbb SPE franchise-ok közül, többek között a „Hotel Transylvania” sorozat, a „Nyúl Péter” és a „Nyúl Péter 2. - Nyúlcipő”, a „Pókember: Hazatérés”, a „Pókember: Irány a Pókverzum!”, „A csodálatos Pókember 1 & 2’” és a „Jumanji – Vár a dzsungel”.

 

A filmekre és televíziós sorozatokra vonatkozó megállapodás Közép-Kelet-Európa területeire terjed ki, és a fenti SPE-címeket Lengyelországba, Csehországba, Szlovákiába, Magyarországra, Romániába és az adriai régióra hozza majd el. Az HBO Max március 8-án váltja le az HBO GO-t a régióban.

 

Mark Young, a Sony Pictures Television EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) régiójának hálózatokért és forgalmazásért felelős ügyvezető alelnöke elmondta: „Most, hogy az iparág kifelé tart a világjárványból, fantasztikus dolog, hogy ennek a Közép-Európa egészére vonatkozó, kiterjesztett megállapodásnak köszönhetően megszilárdíthatjuk a kapcsolatunkat partnerünkkel, a WarnerMediával. Ez nagyszerű módot kínál arra, hogy az SPE mozifilmjeinek és televíziós sorozatainak széles skáláját mutathassuk be, köztük kínálatunk legnagyobb és legjobban várt új címeit is.”

 

Hannes Heyelman, a WarnerMedia EMEA régiójának programszerkesztésért felelős ügyvezető alelnöke hozzátette: „Elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy a család minden tagja számára elsőrendű szórakozást biztosítsunk HBO-csatornáinkon és streamingfelületünkön, az HBO Maxon. A Sony Pictures Televisionnal kötött kiterjesztett együttműködés lehetővé teszi számunkra, hogy gazdag, változatos és lebilincselő kínálatunk részeként még fantasztikusabb filmeket tegyünk elérhetővé a közönség számára.”

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott