Ugrás a tartalomra
TV2 Play Zero logo

Elindult a TV2 Play Zéró

Újabb mérföldkőhöz érkezett a TV2 Csoport digitális jelenléte: április 11-én elindult a TV2 Play Zéró, ami mindössze havi 499 forintért zavartalan hozzáférést biztosít a TV2 Play tartalmaihoz, reklámmegszakítás nélkül!

 

Szívesen visszanézné a kedvenc TV2-s showműsorának produkcióit? Érdeklik a műsorokhoz készült, extra online videók? Rajong a sorozatokért, de lemaradt egy részről? Április 11-től ezeket a tartalmakat már reklámmegszakítás nélkül is élvezheti, mindössze egy gombóc fagyi áráért! A TV2 Play Zéró április 11-től elérhető, és minden olyan tartalom visszanézhető rajta köztes reklám nélkül, ami a TV2 Play oldalon megtalálható, mindezt csupán 499 forintos havidíjért. Azok az előfizetők, akik május 15-ig regisztrálnak a https://tv2play.hu/zero oldalon a Zéró szolgáltatásra, az első hónapban térítésmentesen vehetik azt igénybe.

 

"Mivel a TV2 Csoport számára a nézői a legfontosabbak, ezért elindítjuk a TV2 Play Zéró szolgáltatásunkat, a jelenlegi legkedvezőbb piaci áron, 499 forintos havidíjért. Az előfizetők számára minden online tartalmunk elérhetővé válik, reklámmegszakítás nélkül." – nyilatkozta az indulás kapcsán Pavel Stanchev a TV2 Csoport vezérigazgatója.

 

Az új felületen a TV2 Csoport 11 csatornája, a TV2, a SuperTV2, az Izaura TV, a TV2 Séf, a Spíler1 és Spíler 2, a Jocky TV, a Prime, a TV2 Comedy, a FEM3 és a Zenebutik teljes online kínálatából választhatnak a regisztrálók. Mások mellett nagyszabású showműsorok, sorozatok, díjnyertes vetélkedők, izgalmas reality-k, magazinműsorok, teljes adások és adásból kivágott extra videók, exkluzív, csak online elérhető felvételek, műsorok, teljes filmek, és focimeccsek összefoglalói válnak elérhetővé anélkül, hogy a műsor közben reklámok szakítanák meg a szórakozás élményét.

 

A TV2 Play Zéró elindulásával a TV2 Csoport újabb fontos lépést tett a digitalizációs stratégiájának megvalósítása felé. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a TV2 Csoport nézői számára széles körben hozzáférhetőek a médiatársaság tartalmai.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott