Ugrás a tartalomra
SkyShowtime logo

Elkezdődött a Yellowstone legújabb évadának forgatása

A SkyShowtime bejelentette, hogy megkezdődtek a Yellowstone című sikersorozat munkálatai. Az MTV Entertainment Studios és a 101 Studios gyártásában készült bombasikert jelenleg Montanában forgatják. A korábbi bejelentésnek megfelelően a sorozat novemberben tér vissza.

 

A Yellowstone a Dutton-család történetét meséli el, akik az Egyesült Államok legnagyobb szarvasmarhatelepét irányítják. A farm rendszeres konfliktusokba keveredik a terjeszkedő kisvárossal, őslakos rezervátummal és Amerika első nemzeti parkjával közös határai mentén: szövetségek alakulnak és bomlanak fel, megoldatlan gyilkosságok borzolják a kedélyeket, nyílt sebek várnak gyógyulásra, és a tiszteletet kemény munkával kell kivívni.

 

A Yellowstone az Oscar-díjas forgatókönyvíró, Taylor Sheridan (Wind River – Gyilkos nyomon, A préri urai, Sicario – A bérgyilkos) és John Linson közös alkotása. Az executive producerek névsorában ott van John Linson, Art Linson, Taylor Sheridan, Kevin Costner, David C. Glasser, Bob Yari, Stephen Kay, Michael Friedman, Christina Voros és Keith Cox. A sorozat forgalmazója a Paramount Global Content Distribution.

 

A SkyShowtime közvetlenül a fogyasztók számára elérhető a SkyShowtime alkalmazáson keresztül az Apple iOS, tvOS, Android készülékek, Android TV, Google Chromecast, LG csatlakoztatott TV-k, Samsung Smart TV-k, kiválasztott forgalmazó partnerek piacain, valamint a www.skyshowtime.com weboldalon keresztül.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott