Ugrás a tartalomra

Érkezik a Bargain a SkyShowtime-ra

A SkyShowtime megerősítette, hogy a Bargain (Veszélyes alku) című dél-koreai disztópikus thrillersorozat július 4-től, kizárólag a SkyShowtime kínálatában látható. A sorozat rögtön három résszel érkezik, ezt követően az új részek hetente jelennek meg.

 

A Bargain (Veszélyes alku) című sorozatban a férfiakat szexuális találkák ürügyén egy távoli szállodába csábítják, hogy aztán egy szervkereskedői hálózat eladja szerveiket a legtöbbet ajánló vevőknek. Egy katasztrofális földrengést követően az áldozatok, a szervkereskedők és a vevők mindannyian az omladozó épület csapdájába kerülnek. A külvilágtól teljesen elzárva kell megküzdeniük a túlélésért, bármilyen áron. A Bargain (Veszélyes alku)  főszereplői olyan neves színészek, mint Jin Sun-kyu (Extreme Job), Jun Jong-seo (Money Heist: Korea) és Chang Ryul (My Name). A sorozat Lee Chung-hyun díjnyertes rendező 2015-ben megjelent azonos című rövidfilmjének alapján készült. A rendező és író, Jeon Woo-sung – aki tagja volt az eredeti rövidfilm produkciós csapatának – annyira megkedvelte a történetet, hogy egy hatrészes sorozatot készített belőle.

 

A sorozat társszerzői: Choi Byeong-yun és Kwak Jae-min. Vezető producerek: a sorozatfelelős és alkotó Byun Seungmin és Bang Jin Ho. A Bargain (Veszélyes alku) című sorozatot a Paramount+ és TVING készítette, a Paramount és a koreai szórakoztatóipari vállalat, a CJ ENM közötti partneri együttműködés keretében.

 

A Bargain (Veszélyes alku) 2023-ban Critics’ Choice-díjat nyert a kölni Seriencamp fesztiválon, és ugyanebben az évben elnyerte a legjobb forgatókönyvért járó díjat is a Cannes-i filmfesztiválon. A Bargain (Veszélyes alku) továbbá a 2023-as Torontói Nemzetközi Filmfesztivál hivatalos válogatásában is szerepelt, emellett Critics Choice-díjra is jelölték a legjobb idegen nyelvű sorozat kategóriában.

 

A sorozat forgalmazója a Paramount Global Content Distribution.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott