Ugrás a tartalomra
RTL+ logo

Érkezik a Cápák árnyékában az RTL+-ra

Már elérhető az RTL+ előfizetői számára a Cápák árnyékában című sorozat első és második epizódja. A Diane Kruger és Donald Sutherland főszereplésével készült széria Magyarországon kizárólag az RTL+ kínálatában tekinthető meg!

 

Lou Simms (Kiernan Shipka) minden vágya, hogy Hollywoodban dolgozhasson. A Fontaine filmstúdiónál tud elhelyezkedni gyakornokként, ahol a hírhedt Joyce Holt (Diane Kruger) lesz a főnöke. A kőkemény stúdióvezető eleinte észre sem veszi az új alkalmazottját, de ez hamar megváltozik, és rájön: több rejlik a lányban. A kisvárosból érkező Lou első látásra egy naiv, ártatlan kislány látszatát kelti, ám senki nem sejti, valójában milyen sötét titkot őriz és céljai elérése érdekében mindenre képes.

 

A Donald Sutherland nevével is fémjelzett széria Magyarországon kizárólag az RTL+ kínálatában tekinthető meg. A hat epizódból álló sorozat első és második epizódja már elérhető a streaming szolgáltatás előfizetői számára, a Cápák árnyékában további részei szerdánként érkeznek majd.

 

Kiernan Shipka első fontosabb szerepét a Mad Men – Reklámőrültek című sorozatban játszotta; a széria mindegyik epizódja szintén elérhető az RTL+ felületén.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott