Ugrás a tartalomra
discovery+ logo

Érkezik a discovery+ a Vodafonehoz

A Discovery és a Vodafone új, hosszú távú, több platformra szóló európai megállapodása értelmében a Vodafone ügyfelei 12 piacon*, köztük Magyarországon továbbra is élvezhetik a Discovery portfóliójának egyedülálló tartalmait. Emellett a Vodafone jelenlegi előfizetői számára elérhető lesz a discovery+ is, a valóságon alapuló szórakoztatás meghatározó streamingszolgáltatása, az ikonikus, világszerte kedvelt Discovery-márkák kínálatával.

 

Így a Vodafone televíziós és mobilos előfizetői ügyfelei ebben a 12 országban most először egy helyen nézhetik kedvenceiket: a Discovery márkáinak kínálatát, a BBC természettudományos tartalmait, valamint az Eurosport prémium sportműsorait.

 

Indulásakor a discovery+ az új streamingszolgáltatások egyik legnagyobb kínálatával jelenik meg, globális és helyi tartalmak széles skálájával és eredeti sorozatokkal, a Discovery kategóriájukban vezető területein (életmód és kapcsolatok; otthon és gasztronómia; valós rejtélyek; paranormális világ; kalandok és természettudomány; tudomány, technológia és környezet és magas minőségű dokumentumfilmek)  A discovery+ a tokiói olimpiával kezdődően az olimpia európai streaming otthona lesz, ahol a játékok minden pillanata, érme és sportolója élőben és on-demand is követhető.

 

A partnerség a Discovery számára mintegy 100 millió Vodafone televíziós, vezetékes internet- és mobilelőfizető elérését jelenti Európában, akik országonként különböző promóciós időszakban férhetnek hozzá a discovery+ szolgáltatáshoz. A 12 országban 2021-2022 során tervezett fokozatos bevezetést komoly marketingkampány és széles körű „always-on” ügyfélpromóciós aktivitás támogatja a Vodafone és a Discovery platformjain.  A megállapodás révén a Discovery lineáris tévécsatornái továbbra is elérhetőek lesznek a Vodafone ügyfelei számára Magyarország mellett Németországban, Olaszországban, Spanyolországban, Romániában, Portugáliában, Görögországban, Csehországban, Írországban és Izlandon.

 

„Örömmel jelentjük be több területre kiterjedő multiplatform-partnerségünket Európa legnagyobb mobil- és vezetékes szolgáltatójával. A Vodafone hatalmas ügyfélbázisa és szoros fogyasztói kapcsolatai erőteljes indítást jelentenek a discovery+-nak. Együtt a valóságon alapuló szórakoztatás vezető platformját kínáljuk Európában – mondta David Zaslav, a Discovery, Inc. elnök-vezérigazgatója. – A hibrid megállapodás elősegíti lineáris disztribúciós kapcsolataink bővítését célzó stratégiánkat: így népszerű tartalmainkat minél több platformon és eszközön keresztül juttathatjuk el a fogyasztókhoz.”

 

„Nagyon örülünk a Discoveryvel meglévő kapcsolataink kibővítésének, amely erősíti a Vodafone pozícióját Európa egyik vezető videós platformjaként – mondta Ahmed Essam, a Vodafone Group kereskedelmi és stratégiai igazgatója. – A Discovery szórakoztató kínálatunk kulcsszereplője lesz. A Vodafone magas színvonalú televíziós és rugalmas streamingszolgáltatásai révén elsőrangú felhasználói élményt nyújt, mindehhez a Discovery gazdag tartalmi kínálatával járul hozzá.”

 

„A discovery+ egyedülálló és gazdag globális és lokális tartalomkínálatunkra építve szolgálja ki európai közönségünket, akiknek a valóságon alapuló szórakoztatás legjavát tudjuk nyújtani – mondta Kasia Kieli, a Discovery európai, közel-keleti és afrikai régiójának elnök-vezérigazgatója. – Nagyon örülünk, hogy kapcsolatunk a Vodafone-nal tovább mélyül. Ennek az új stratégiai partnerségnek köszönhetően nézőink és a Vodafone ügyfelei bármikor és bárhol közvetlenül hozzáférhetnek a legjobb globális és országspecifikus Discovery tartalmakhoz.”

Kapcsolódó híranyag(ok)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott