Ugrás a tartalomra

Érkezik a Gyilkos a házban negyedik évada

Augusztus 27-én új évaddal folytatódik „Gyilkos a házban” (Only murders in the Building). Az Emmy®-díjas, saját gyártású vígjátéksorozat korábbi epizódjai kizárólag a Disney+-on elérhetőek.

 

A történet folytatásában az amatőr podcast-trió Charles dublőr barátját, Sazz Patakit ért megdöbbentő események után nyomoz. Mivel kétséges, hogy ő vagy Charles volt-e valójában a kiszemelt áldozat, a nyomozás Los Angelesbe vezet, ahol az egyik hollywoodi stúdió filmet készítene a Gyilkos a házban podcastről. Azonban Charles, Oliver és Mabel visszatérnek New Yorkba, ahol egy még elképesztőbb kalandba vágnak: átvágnak az épület udvarán, hogy megismerjék az Arconia nyugati tornyában lakók fordulatos életét.

 

A főszerepben Steve Martin, Martin Short, Selena Gomez és Michael Cyril Creighton látható, míg vendégszereplőként olyan különleges sztárok tűnnek fel, mint például Meryl Streep, Da'Vine Joy Randolph, Eugene Levy, Eva Longoria, Zach Galifianakis, Molly Shannon, Kumail Nanjiani, Melissa McCarthy, Richard Kind.

 

A „Gyikos a házban” társalkotója és -írója Steve Martin és John Hoffman (Grace és Frankie, Keresem...), akik Martin Short, Selena Gomez, Dan Fogelman (Rólunk szól) és Jess Rosenthal mellett a sorozat executive producerei is. A sorozat gyártója a Disney Television Studios-hoz tartozó 20th Television.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott