Ugrás a tartalomra

Érkezik a Kacsalábon a SkyShowtime-ra

A SkyShowtime bejelentette, hogy a nagy sikerű animációs film, a Migration (Kacsalábon) július 20-tól kizárólag a SkyShowtime műsorán érhető el.

 

A Mallard család egy kisebb hullámvölgybe került. Míg az apa, Mack beéri azzal, hogy családja élete végéig biztonságban úszkálna New England-i tavacskájuk körül, addig az anya, Pam alig várja, hogy felrázza az életüket és megmutassa a gyermekeinek – a kamasz fiuknak, Daxnak és lányuknak, Gwennek – a nagyvilágot. Miután egy vándorkacsacsalád leszáll a tavukon és hihetetlenül izgalmas történeteket mesélnek nekik távoli tájakról, Pam meggyőzi Macket, hogy a gyerekekkel közösen repüljenek el New Yorkon keresztül a trópusi Jamaicára. Miközben a Mallard család télire dél felé vonul, az alaposan kigondolt terveik gyorsan kudarcba fulladnak. Ez az élmény arra ösztönzi őket, hogy tágítsák látókörüket, új barátok felé nyissanak, és többre vigyék, mint azt valaha is hitték. Eközben többet tanulnak egymásról és önmagukról, mint gondolták volna.

 

Mike White – a The White Lotus (A Fehér Lótusz) Emmy®-díjas alkotója és a School of Rock (Rocksuli) forgatókönyvének írója – jegyzi a film forgatókönyvét. Az alkotás kiváló komikus vénájú szinkronszínészeket vonultat fel, élükön Molnár Leventével, aki az aggodalmaskodó apuka, Mack magyar hangja, és Mikecz Estillával, aki Pam, a Mallard család merész, éles eszű matriarchájának hangját kölcsönzi. Dax, Mallardék magabiztos és nyughatatlan fia, Peregovits Dániel hangján szólal meg, Gwen, a család ártatlan és szimpatikus leánykája pedig Tanka Natália hangján.

 

Szilágyi Csenge egy New York-i galambbanda kötekedő vezetőjének magyar hangja, Halász Aranka a gém Erin szinkronhangja, aki Mallardék első barátja az útjuk során. Széles Tamás egy manhattani étterem foglyaként sínylődő, honvággyal küszködő jamaicai papagájnak kölcsönzi a hangját, Seder Gábor pedig egy titokzatos kacsafarm jógavezetőjét szólaltatja meg. Mack goromba, a kalandoktól idegenkedő Dan bácsikája hangjaként pedig Harsányi Gábor remekel.

 

A Migration (Kacsalábon) egy film a félelmek leküzdéséről, valamint a világban rejlő lehetőségek iránti nyitottságról. A film az Illumination népszerű alkotásai között is egyedülálló látványvilágúnak számít. Kifinomult, expresszionista grafika, az Illumination jellegzetes, provokatív humora és autentikus érzelemvilága, emlékezetes karakterek és vidám kísérőzene jellemzi.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott