Ugrás a tartalomra
Disney+ logo

Érkezik A mackó harmadik évada

A kritikusok által elismert, Emmy®-díjas FX „A mackó” (FX’s The Bear) című sorozat folytatása július 17-től Magyarországon is elérhető lesz a Disney+-on.

 

A harmadik évad Carmen „Carmy” Berzatto (Jeremy Allen White), Sydney Adamu (Ayo Edebiri) és Richard „Richie” Jerimovich (Ebon Moss-Bachrach) történetét meséli tovább, ahogyan a fine dining étteremmé alakított marhahúsos szendvicsezőjük felvirágoztatásán dolgoznak. Mindeközben pedig azért küzdenek, hogy egyáltalán életben tudják tartani az üzletet, ez pedig a vendéglátós szakmában minden egyes nap kihívás.

 

Carmy minden korábbinál keményebben hajtja magát és a maximumot várja el a csapatától is – ők pedig mindent megtesznek, hogy megfeleljenek ezeknek az elvárásoknak. A gasztronómia csúcsára való törekvés új távlatokat nyit meg előttük és a társaság összetartásán is segít. Egyre bővül a csapat, miközben mindinkább arra törekszenek, hogy a lehető legjobb minőséget nyújtsák saját feladatkörükön belül. A vendéglátóiparban soha semmi nem áll biztos lábakon és folyamatosan változik a környezet is, amivel új kihívások és lehetőségek járnak. A séfek megtanulják ugyan, hogy minden másodperc számít, de ebben az évadban az is kiderül, hogy megvan-e bennük az, ami az előrelépéshez szükséges.

 

A félórás epizódokban Abby Elliott, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas és Matty Matheson is feltűnik, Oliver Platt és Molly Gordon pedig visszatérő szerepet kap.

 

Az American Film Institute (AFI) két egymást követő évben is az év televíziós műsorának választotta az FX „A mackó” című sorozatát, amely – a kritikusok által is nagyra értékelt – első és második évadával komoly elismerésekre tett szert, többek között jelöléseket és/vagy díjakat nyert az Emmy®-díjon, a Golden Globe-díjon, a Screen Actors Guild-díjon, a Peabody Awardson, a Critics Choice Awardson, a Writers Guild Awardson, a Directors Guild Awardson, a Producers Guild Awardson, a NAACP Image Awardson, az Independent Spirit Awardson, a MPSE Golden Reel Awardson, a CAS Awardson, az ACE Eddie Awardson és a TCA Awardson.

 

Az FX A mackó című sorozatot Christopher Storer készítette, aki Joanna Calo, Josh Senior, Cooper Wehde, Tyson Bidner, Matty Matheson és Hiro Murai mellett executive producer is. Courtney Storer társ-executive és kulináris producerként is közreműködött, a sorozat gyártója pedig az FX Productions.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott