Ugrás a tartalomra

Érkezik a Nicktoons

A Viacom hazánkban is elindítja Nicktoons nevű, a 4-10 éves korosztályt megcélzó rajzfilmcsatornáját.

 

Az óvodás korúakat megcélzó Nick Jr és a szélesebb korcsoportnak (4-14 éveseknek) szánt, bár leginkább a kistinik körében népszerű Nickelodeon után a Viacom hazánkban is elindítja elsősorban rajzfilmeket sugárzó, a már jelenlévő két csatorna által hagyott korosztályos űrt kitöltő csatornáját, Nicktoons néven.

 

A csatorna pontos indulási dátuma jelenleg nem ismert, annyi biztos, hogy a Telekom kínálatában április második napjától válik elérhetővé (A szolgáltatónál már bevált gyakorlat, hogy a hónap első keddjén módosítja csatornalistáját. Néhány kivétellel igaz ez, hiszen a csatornalista-módosítást a hamarosan induló Moziverzum és Jocky TV esetében február második keddjén végzik majd el). Így az indulás lehet már akár valamikor március folyamán is, vagy csak április legelején, de akár már februárban is, hiszen a szolgáltató egy március végén lejáró szerződés helyére emeli csak be a csatornát.

 

A Telekom tájékoztatása szerint a Nicktoons csatorna a kínálatból kikerülő DoQ helyére kerül. A szolgáltató SAT TV platformján minden bizonnyal SD minőségben kerül a kínálatba, IPTV-n viszont a HD is elképzelhető, hiszen a DoQ itt így is jelen van, a Szuper Családi Mozi csomagban.

Kiegészítő információ(k)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott