Ugrás a tartalomra

Érkezik a Star Trek: Prodigy 2. évada

A SkyShowtime bemutatta a várva várt animációs gyereksorozat, a Star Trek: Prodigy második évadának hivatalos előzetesét és képanyagait. A nagy sikert aratott sorozat második évadának mind a 20 epizódja augusztus 17-én érkezik. A sorozat első évadának epizódjai is elérhetők, kizárólag a SkyShowtime-on.

 

A sorozat készítői az Emmy®-díjas Kevin és Dan Hageman (Trollhunters – Trollvadászok, Ninjago), valamint Alex Kurtzman és a Secret Hideout csapata. Az animációs sorozat, a Star Trek: Prodigy az első olyan Star Trek-sorozat, amely a fiatalabb közönséget célozza meg. A történet a fiatal földönkívüliek sokszínű csapatáról szól, akiknek meg kell tanulniuk együttműködni egymással, miközben egy jobb jövő reményében izgalmas kalandokba keverednek a végtelen galaxisban. A második évadban a Prodigy legénységét alkotó hat száműzött fiatal új küldetésre indul a USS Voyager-A fedélzetén. Meg kell menteniük Chakotay kapitányt (szinkronhangja: Robert Beltran), és el kell hozniuk a békét Gwyn (szinkronhangja: Ella Purnell) szülőbolygójára. Ám tervükbe hiba csúszik, és olyan időparadoxont hoznak létre, ami nemcsak a jövőjüket, de a múltjukat is veszélyezteti.

 

„Nagyon hálásak vagyunk a rajongóinknak, hogy kiálltak mellettünk, és elkötelezett csapatunknak, akik mindezt létrehozták. A beletett munka nagyon magas színvonalú volt, de az évad attól lett igazán nagyszerű, hogy szívvel-lélekkel készült” – mondta a Star Trek: Prodigy két társproducere, Kevin és Dan Hageman a második évad bemutatója kapcsán.

 

A Star Trek: Prodigy első évadát 2023-ban TCA-díjra jelölték az „Outstanding Achievement in Family Programming” kategóriában, illetve 2022-ben Children’s and Family Emmy-díjra az „Outstanding Animated Series” kategóriában, Alessandro Taini látványtervező pedig elnyerte az „Outstanding Individual Achievement in Animation” elismerést.

 

A Star Trek: Prodigy alkotói: a CBS Eye Animation Productions, a CBS Studios animációs csapata, a Nickelodeon Animation, a Secret Hideout és a Roddenberry Entertainment. A sorozat vezető producerei: Alex Kurtzman, Heather Kadin, Aaron Baiers, Rod Roddenberry és Trevor Roth. Társproducerek: Kevin és Dan Hageman. Az animációs sorozat rendezője, vezető producere és kreatív vezetője Ben Hibon. Aaron Waltke és Patrick Krebs vezető producerként is közreműködik. A Star Trek: Prodigy a CBS Studios gyártásában és a Paramount Global Content Distribution forgalmazásában készül.

 

A Star Trek: Prodigy szinkronszínészei: Kate Mulgrew (Hologram Kathryn Janeway), Brett Gray (Dal), Ella Purnell (Gwyn), Rylee Alazraqui (Rok-Tahk), Angus Imrie (Zero), Jason Mantzoukas (Jankom Pog), Dee Bradley Baker (Murf), John Noble (The Diviner) és Jimmi Simpson (Drednok).

 

A második évadban újra hallhatjuk Robert Beltran (Chakotay kapitány), Robert Picardo (A Doktor), Jason Alexander (Noum doktor), Daveed Diggs (Tysess parancsnok), Jameela Jamil (Asencia százados), Ronny Cox (Jellico admirális) és Michaela Dietz (Maj'el) hangját.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott