Ugrás a tartalomra

Érkezik a Tulsa King 2. évada Sylvester Stallonéval

A SkyShowtime lerántotta a leplet az Oscar-jelölt Sylvester Stallone főszereplésével készült Tulsa King várva-várt második évadának hivatalos előzeteséről és képanyagairól. Az izgalmas előzetesben felcsendül a Grammy®-díjra jelölt countrysztár, Jelly Roll „Get By” című dala a hamarosan érkező második albumáról. A szerző egy epizódszerep erejéig feltűnik a második évadban is. A szeptember 18-án, szerdán debütáló Tulsa King második évadának vezető producere az Oscar-jelölt Taylor Sheridan, írója az Oscar-jelölt Terence Winter, rendezője pedig a több díjra is jelölt Craig Zisk. A sorozat az MTV Entertainment Studios és a 101 Studios gyártásában készült.

 

A második évadban Dwight (Stallone) és emberei folytatják tulsai birodalmuk kiépítését és védelmét, ám idővel rájönnek, hogy nem ők az egyetlen érdekeltek az ügyben. A Kansas City-i maffia és egy befolyásos helyi üzletember nyomasztó fenyegetései miatt Dwight csak nehezen tudja garantálni családja és csapata biztonságát. És vannak még befejezetlen ügyei New Yorkban is.

 

A Tulsa King további szereplői: Martin Starr, Jay Will, Max Casella, Vincent Piazza, Tatiana Zappardino, Annabella Sciorra, Neal McDonough, Frank Grillo, Domenick Lombardozzi, Andrea Savage, Garrett Hedlund és Dana Delany.

 

A Tulsa King vezető producere Taylor Sheridan, Terence Winter és Craig Zisk mellett David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari, David Hutkin, Sylvester Stallone, Braden Aftergood és Keith Cox. A sorozatot a Paramount Global Content Distribution forgalmazza.

 

A Tulsa King a SkyShowtime Sheridan-gyűjteményét gyarapítja, amelyben olyan sorozatok találhatók, mint az 1883, a Lawmen: Bass Reeves, a Mayor of Kingstown, a hamarosan látható Landman, vagy az 1923 és a Lioness. A platform kínálatában szerepel a Yellowstone mind az öt évada.

 

A Tulsa King első évadának mind a kilenc része kizárólag a SkyShowtime-on tekinthető meg.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott