Ugrás a tartalomra

Érkezik az Apples Never Fall drámasorozat a SkyShowtime-ra

A SkyShowtime megerősítette, hogy az Apples Never Fall című új drámasorozat április 23-tól kizárólag a platformon lesz elérhető. A sorozat az első három epizóddal debütál, majd hetente érkeznek az új epizódok.

 

A sorozat alapjául szolgáló New York Times-bestseller regény szerzője Liane Moriarty. Az Apples Never Fall a látszólag tökéletes Delaney család történetét mutatja be. Az egykori teniszedzők, Stan (Sam Neill) és Joy (Annette Bening) eladták sikeres teniszakadémiájukat, és arra készülnek, hogy végre kiélvezzék munkájuk gyümölcsét. Már alig várják, hogy négy felnőtt gyermekükkel (Alison Brie, Jake Lacy, Conor Merrigan-Turner, Essie Randles) tölthessék az időt, ám minden megváltozik, amikor egy sebesült fiatal nő bekopogtat Joy és Stan ajtaján, meghozva életükbe az izgalmat, amit annyira hiányoltak. Ám Joy egyszer csak eltűnik, és a gyerekek kénytelenek a mélyére ásni szüleik tökéletesnek tűnő házasságának, ami felszínre hozza a család sötét titkait.

 

„Sosem tudtam ellenállni egy olyan történetnek, amely kiragad a való életből, és izgalmas utazásra visz a fantázia világába... mégis abszolút az életről szól. Apples Never Fall, Liane Moriarty-tól.
A lebilincselő, fordulatos és rejtélyes események középpontjában a Delaney család áll. Az ő eszességük, sebeik, vágyaik és összetettségük késztetett arra, hogy ezt a remek könyvet filmre vigyem, és mert úgy éreztem, hogy ez a történet mindenki számára hordoz valamilyen tanulságot. A sorozat a család életén keresztül enged bepillantást a szerelem, a hosszú házasság, valamint a családon belüli és azon túli önmeghatározás nehézségeibe. Izgalmas volt írni azokról az igazán felnőtt témákról, amelyekkel Delaney-ék küzdenek, például arról, hogy a szülők néha milyen súlyos áldozatokat hoznak a házasság és a család egyben tartása érdekében.  Fokozatosan lehántjuk a rózsaszín cukormázat a dolgozó anya és feleség idealizált világáról, miközben Joy sorsát feltárva a rejtély mélyére hatolunk.”
- mondta el Melanie Marnich a sorozat írója/sorozatfelelőse/vezető producere.
 

„Az Apples Never Fall Liane Moriarty legjobb regénye, és elmondhatatlanul hálás és büszke vagyok, hogy engem ért az a megtiszteltetés, hogy a képernyőre vigyem. Ahogy a Delaney család tagjai – akinél a tökéletesnek mutatott felszín alatt számtalan titok lappang – kezdik felfedni igazi énjüket, az néha átkozottul vicces, máskor szívmelengető és megható, de mindig magával ragadó. Liane karakterei sokszínűek, összetettek, és az általa elmesélt történet arról szól, hogy azok, akik a legkedvesebbek számunkra, hogyan tudják mégis a legnagyobb fájdalmat okozni nekünk. Számomra ez mind garancia arra, hogy lebilincselő sorozatot láthatunk. Fantasztikus sorozatfelelősünk, Melanie Marnich és a nagyszerű szereplőgárda, élükön Annette Beninggel és Sam Neill-lel a legizgalmasabb és egyben a legmeghatóbb módon keltette életre a könyvet.” – mondta el David Heyman a sorozat vezető producere.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott