Ugrás a tartalomra

Érkezik az Elton John életéről szóló dokumentumfilm a Disney+ platformra

A Disney+ bemutatta az Elton John: Never Too Late című, hamarosan megjelenő saját gyártású dokumentumfilm hivatalos előzetesét. A karrierjének ikonikus koncertfelvételeit tartalmazó előzetesben Elton John a rendkívüli sikertörténetéről, a személyes kihívásairól és arról beszél, hogyan változtatta meg a családja az életét. A dokumentumfilm premierje december 13-án lesz a Disney+-on.

 

Ebben az érzelmekkel teli, bensőséges és felemelő dokumentumfilmben Elton John visszatekint életére és 50 éves karrierjének meghökkentő kezdeteire. Miközben utolsó észak-amerikai koncertjére készül a Dodger Stadionban, visszarepít minket az időben, és elmeséli korai éveinek rendkívüli magasságait és szívszorító mélységeit, valamint azt, hogyan győzte le a megpróbáltatásokat, a bántalmazást és a függőséget, hogy mára azzá az ikonná váljon, akiként ismerjük. A filmben Elton John egy új, eredeti dala is felcsendül.

 

A Disney+-on való megjelenés előtt az Elton John: Never Too Late november 15-étől korlátozott ideig moziban is látható lesz az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban.
A Disney Branded Television saját gyártású dokumentumfilmjét a Rocket Entertainment és a This Machine Filmworks (a Sony Pictures Television része) készíti, a rendezői R.J. Cutler és David Furnish. Cutler és Furnish Trevor Smith mellett producerként is dolgoznak a filmen. Elise Pearlstein, Mark Blatty, Luke Lloyd Davies, Rachael Paley, Jane Cha Cutler és John Battsek a producerek.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott