Ugrás a tartalomra
HBO MAX logo

Érkezik az HBO MAX

A WarnerMedia közvetlen fogyasztói streamingfelülete, az HBO Max október 26-án indul Európában: Svédország, Dánia, Norvégia, Finnország, Spanyolország és Andorra lesz az első hat európai ország, ahol elérhetővé válik a vadonatúj streamingélmény.

 

2022-ben a fokozatos globális bevezetés részeként a következő 14 további területen válik elérhetővé az HBO Max: Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Csehország, Magyarország, Moldova, Montenegró, Észak-Macedónia, Lengyelország, Portugália, Románia, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia. Emellett jövőre további területeken is tervezik a szolgáltatás bevezetését.

 

Az HBO Max egy októberi virtuális rendezvényen mutatkozik be Európában, amely ismerteti majd a termék- és tartalomkínálatot, az árpontokat és sok minden mást.
Az HBO Max a WarnerMedia népszerű tartalommárkáinak, köztük a Warner Bros., az HBO, a DC és a Cartoon Network, valamint a díjnyertes amerikai és nemzetközi saját gyártású produkciók (Max Originals) magas minőségű szórakoztató univerzumát kínálja majd egy közös felületen, Európában először.

 

„Történelmi pillanat ez: az HBO Max megérkezik Európába” – mondta Johannes Larcher, az HBO Max International vezetője. „A Harry Potterhez, a Trónok harcához és az Agymenőkhöz hasonló WarnerMedia filmeket és sorozatokat Európa-szerte szenvedélyesen nézik a rajongók, és az HBO Max azért jött létre, hogy a legintuitívabb és legkényelmesebb nézői élményt nyújtsa számukra, miközben ezeket a tartalmakat és más nagyszerű produkciók sokszínű választékát fogyasztják.”

 

„A Warner Bros., az HBO, a DC, a Cartoon Network és a saját gyártású produkciók ikonikus tartalmának egyedülálló és exkluzív kombinációja – beleértve a helyi produkciókat és sok minden mást – olyan streamingfelületet hoz létre, amelyet imádni fognak az európai rajongók” – tette hozzá Christina Sulebakk, az HBO Max európai, közel-keleti és afrikai régiós igazgatója. „Óriási lehetőségeket látunk abban, hogy a régióban bevezetjük ezt a vadonatúj, fantasztikus kínálatú streamingfelületet.”

 

Az HBO Max azáltal teszi zökkenőmentessé a tartalmak felfedezését, hogy az egyedileg összeválogatott tartalmak és az egyéni ajánlások kombinációja révén minden egyes felhasználó számára testre szabott élményt nyújt, amely a lehető legnagyobb összhangban áll a fogyasztási szokásaival.

 

Az HBO Max új ügyfelek, valamint az HBO España, az HBO Nordic és az HBO GO már meglévő ügyfelei számára lesz elérhető (közvetlenül vagy médiaszolgáltató partnereken keresztül számlázott formában).

 

Az HBO Max idén májusban ünnepelte egyéves évfordulóját az Egyesült Államokban, majd júniusban 39 területen Latin-Amerikában és a Karib-térségben is elindult, elsőként itt válva elérhetővé az USA-n kívül is.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott