Ugrás a tartalomra
Telekom logo

Érkeznek az RTL új csatornái a Telekom televíziós szolgáltatásába

2024. február 29-től a Magyar Telekom előfizetői is élvezhetik az RTL 4 új kábelcsatornájának műsorait. Érkezik a kínálatba az RTL OTTHON, Kölyökklub, Moziklub és Sorozatklub.

 

Az új csatornák február 29-től elérhetővé válnak 2020.09-es portfoliótól kezdődően IPTV/Telekom TV Szuper Családi HD, Szuper Családi Mozi, M, L és L+ HBO Max csomagokban. Bekerülésük az egyéni csatornasorrenden nem változtat, ez esetben a legutolsó csatornahelyekre kerülnek.

 

A Kölyökklub újra a képernyőkön 
A Kölyökklub gyerekcsatorna formájában tele nevetéssel, kalanddal és a mai kornak megfelelő fejlesztő tartalmakkal tér vissza a képernyőkre. A csatorna elsősorban a 4-12 éves korosztálynak kínál tartalmas kikapcsolódást. A gondosan megválogatott műsoroknak köszönhetően a gyerekek biztosan megtalálják a kedvükre való meséket vagy sorozatokat.  Olyan klasszikusok mint a Tom és Jerry mellett  világhírű újdonságok is megörvendeztetik a kicsiket, úgy mint Babar és Badou kalandjai, a Marsupilami, a Dinó farm, a JoNaLu vagy a Kody Kapow.

 

Moziklub: nemzetközi és magyar filmek minden mennyiségben 
A Moziklub többek között európai filmekkel kínál változatos szórakozást, de a csatorna a bűnügyek szerelmeseit is el fogja kényeztetni olyan kedvencekkel mint a Columbo filmek vagy az Agatha Christie krimikből készült filmadaptációk. A klasszikus vígjátékok kedvelői is megtalálják kedvenceiket: olyan kincsek lesznek itt majd megtekinthetők mint Magas szőke férfi visszatér vagy a Szabadlábon Velencében.  Természetesen magyar filmekben sem lesz hiány: a Drakulics elvtárs, a Napszállta vagy a Moszkva tér csak pár cím a számos hazai produkció közül.

 

Sorozatklub: változatos műfajokban érkeznek a sorozatok 
A Sorozatklubon olyan bűnügyi sorozatok kapnak helyet, mint a Candice Renoire vagy az Alex felügyelő. A csatorna továbbá műsorra tűzi a Grand Hotel c. kosztümös drámát és a szintén a múlt század elején játszódó történelmi sorozatot, a Downtown Abbey-t is.

 

A romantikus sorozatok és drámák szerelmesei is megtalálják az ízlésükhöz illő tartalmakat – a Sorozatklubon lesz újra nézhető A szívek szállodájának valamennyi évada, de a Velvet divatház  szenvedélyes történetét is itt követhetik majd a nézők. A csatornán továbbá újra műsorra kerülnek az RTL népszerű saját gyártású doku-reality sorozatai, a Segítség, bajban vagyok! és A gyanú árnyékában.

 

RTL OTTHON: a gasztronómia és lakberendezés otthona 
Az RTL OTTHON a gasztronómia, lakberendezés és a DIY világát tárja a nézők elé külföldi és hazai kedvencek részvételével. Olyan sztárséfekkel készült műsorokat lehet itt megtekinteni, mint Gordon Ramsay vagy Jamie Oliver. Egy RTL-es gasztrocsatornáról ugyanakkor nem hiányozhat az immár 19 évadra visszanyúló A Konyhafőnök és a Mestercukrász sem, amelynek összes évadja újranézhető lesz. A csatornán mindemellett európai otthonokat, távoli kultúrákat bemutató műsorok is helyet kapnak, de izgalmas vetélkedők is gondoskodnak majd a tévé előtt ülők szórakoztatásáról.

 

Bővül a Telekom Archív TV szolgáltatás kínálata is
Az új csatornák bekerülésével egy időben, vagyis február 29-től az alábbi 6 csatorna elérhető lesz a Telekom Archív TV szolgáltatásban is:

  • RTL (HD)
  • RTL KETTŐ (HD)
  • RTL GOLD
  • RTL OTTHON (HD)
  • Moziklub
  • Sorozatklub

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott