Ugrás a tartalomra

Érzelmek és rejtélyek áprilisa a Direct Now appban

Három új különleges sorozat is bemutatkozik áprilisban a Direct Now appban. Nézz szívmelengető drámát, ismerd meg egy édesanya gyermekéért vívott küzdelmét vagy merülj el a rejtélyekben a Hat idegen című széria folytatásával!

 

A Direct One előfizetői az év negyedik hónapjában három új, egymástól merőben különböző és izgalmas sorozatot streamelhetnek, kizárólag az appban. Érkezik egy szívmelengető dráma, a Minden megy tovább, főszerepben egy családdal, amelynek tagjai békésen élik életüket, de az idillt megtöri a várandós édesanya, Valeria súlyos betegsége, s a család tagjainak alapjaiban változik meg az élete. A széria epizódjait egyszerre hatja át a gyengédség és az egyre mélyülő melankólia. A Minden megy tovább olyan érzékeny témákat dolgoz fel, mint a depresszió vagy a házassági problémák, miközben a humor és az önirónia végigkíséri a szereplők mindennapjait, lehetővé téve számukra a túlélést.

 

A tizennyolc éves Jacob összeomlását és édesanyja küzdelmét követi végig a Fiam arcai című sorozat. Az egyetemista fiú viselkedése napról napra furcsább és elviselhetetlenebb környezete számára. Az orvosi vizsgálatok végül megállapítják ennek okát: Jacob skizofréniában szenved. Édesanyja, Marielle bármire hajlandó fia gyógyulása érdekében. A végsőkig küzd, szembeszáll a sorssal, az előítéletekkel, az egészségügyi rendszer tökéletlenségével, a forráshiánnyal és saját környezete értetlenkedésével is.

 

Új évaddal érkezik a népszerű Hat idegen című széria a Direct Now appba. Rejtélyekben ezúttal sem lesz hiány: a Hat idegen: A váratlan vendég epizódjaiban megismerhetjük a büntetett előéletű Xaviert, aki megszállottan rajong egy híres színésznőért, Ariane-ért. Magát filmesnek kiadva a lány közelébe férkőzik, és követi őt egy tanyára, ám ott a férfinak hamarosan nyoma veszik. Ettől kezdve egyre több gyanús és tragikus esemény történik a tanyán tartózkodó társaság körében, ami a szomszédban élő volt rendőr és férje figyelmét is felkelti. Vajon gyilkosság történt? És ki lehetett az elkövető? Oldd meg a rejtélyt, és streameld a többi áprilisi új sorozatot is, akár egyben ledarálva a Direct Now appban!

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott