Ugrás a tartalomra

Film Mania már a DIGI kínálatában is

Frissítette csatornaportfólióját a DIGI, így az előfizetők már a Film Mania változatos kínálatát is élvezhetik otthonukban. A csatorna az év első hónapjában több francia örökzöldet is műsorára tűz, úgy mint a Pofa be! és az Asterix az olimpián Gérard Depardieuvel, valamint a James Bond filmsorozat francia változatának is tartott Fantomas filmeket Louis de Funes  és Jean Marais legendás kettősével.

 

A moziélmény otthon mostantól a DIGI előfizetői számára elérhetővé válik, hiszen a Film Mania minden hónapban a lehető legváltozatosabb filmes tartalmakkal várja a nézőket. Az elmúlt évtizedek meghatározó filmjei közül januárban terítékre kerül három legendás Fantomas film is a hatvanas évekből, amelyek Magyarországon és a környező országokban is hatalmas sikert arattak. Az 1911-ben eredetileg kisregényként induló, majd később 43 részessé bővülő krimisorozatból több filmes feldolgozás is készült Louis de Funes főszereplésével. A Fantomas filmek sikerének titka  Jean Marais és Funes játéka, az izgalmas, fordulatos történet, és korát meghaladó díszlet és cinematográfia.

 

Januárban másik két zseniális francia vígjáték is képernyőre kerül, amelyeket kár lenne kihagyni, hiszen köztudott, hogy a francia filmes humor semmilyen más nemzetéhez nem hasonlítható és garantáltan sírva nevetős pillanatokat okoz.

 

19-én látható majd a Pofa be! című fergeteges börtönkomédia, melyben két zseniális színész, Gérard Depardiu és Jean Reno játsza a főszerepet. Ruby és a kissé ügyefogyott Quentin a börtönben ismerkednek meg, de jól sejti az olvasó, hogy nem csak a rácsok mögött találják meg a párost a leglehetetlenebb kalandok.

 

Az Asterix az olimpián az Asterix képregény alapján készült harmadik élőszereplős film, mely a maga 78 millió eurós költségvetésével az egyik legdrágább európai film lett. A kosztümös vígjátékban a hatalmas méretű Obelix szerepét Gérard Depardieu formálja meg,  aki Asterixszel együtt felkeredik, hogy varázsitaluk segítségével megnyerjék az olimpiai játékokat és felülkerekedjenek a rómaiakon. A filmben feltűnik a szintén rendkívül népszerű francia színész Alain Delon is, aki Julis Caesar szerepében szórakoztatja a nagyérdeműt.

 

Az év elején a vígjátékokon túl háborús és dráma klasszikusokat is kínál a Film Mania, így Nagy Sándor, a hódítót, Colin Farrellel, Angelina Jolieval, Val Kilmerrel és Anthony Hopkinssal, a Katonák voltunkat Mel Gibsonnal, és a Kurszkot Colin Firthel.

 

A csatorna egész évben számtalan további történelmi, kaland, vígjáték és akciófilmmel várja a nézőket, akik hamarosan megújult külsővel találkozhatnak a csatornán.

 

A DIGI kínálatába bekerülve a Film Mania immáron majd minden hazai platform kínálatában, több mint 3 millió háztartásban érhető el.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott