Ugrás a tartalomra
Direct One logo

Fordulatos új sorozatok a Direct Now appban

Bár a tavaszi időjárás szeszélyes, a Direct Now app ezúttal sem fog cserben hagyni, csak kuckózz be a kanapén és fedezd fel az új sorozatokat! 

 

Rejtélyekben nem lesz hiány a népszerű Hat idegen című széria folytatásában. A Hat idegen: A váratlan vendég epizódjaiban a büntetett előéletű Xavier egészen egy tanyáig követ egy színésznőt, Ariane-t. A férfinak azonban nyoma veszik, ettől kezdve pedig egyre több gyanús és tragikus esemény követi egymást.

 

Alapjaiban változik meg az élete a Minden megy tovább című dráma főhőseinek, miután kiderül a várandós édesanya, Valeria súlyos betegsége. Az epizódok olyan súlyos témákat dolgoznak fel, mint a depresszió vagy a házassági problémák, miközben a humor végig kíséri a szereplők mindennapjait, lehetővé téve számukra a túlélést.

 

Mire képes egy szülő? Ezt a kérdést boncolgatja a Fiam arcai című sorozat, amely a néző elé tárja a skizofréniával diagnosztizált fiú, Jacob összeomlását és édesanyja, Mariell küzdelmét, aki bármire hajlandó fia gyógyulása érdekében.

 

Májusban érkezik az appba a hazájuk felszabadításáért küzdő Natália Correia írónő, Snu Abecassis könyvkereskedő és Vera Lagoa újságíró történetét elmesélő, Három nőről című sorozat, akik fontos szerepet játszottak az 1974-es portugáliai áprilisi forradalomban, véget vetve António de Oliveira Salazar diktátor 40 éves uralmának.

 

Szintén májustól lesz elérhető a valós eseményeken alapuló Az évszázad csalása, amelyet a többek közt César-díjjal elismert Xavier Giannoli alakított a vászonra, Vincent Lindon főszereplésével. A történetben egy szélhámosokból álló Belleville-i banda összeáll egy felsőbb osztálybeli kereskedővel, hogy milliárdokat tüntessenek el a környezetszennyezés elleni harc támogatására életre hívott karbonkvóta piacáról. A cím ráadásul nem csupán jól hangzik, az 2008-2009-ben történt franciaországi eseményeket a francia és az európai hatóságok nevezték el így – a lebilincselő CANAL+ szériát semmiképp sem érdemes kihagyni májusban!

 

A posztapokaliptikus Franciaországban sodorja partra a víz az áprilistól már Magyarországon is látható a The Walking Dead: Daryl Dixon című sorozat címszereplőjét, aki miközben próbálja összerakni, hogyan került oda, egy „isteni küldetésre indul”. Az epizódokat hétről hétre megtalálod az AMC videótárában, így bármikor streamelheted kizárólag a Direct One kínálatában!

 

Izguld végig a tavaszi újdonságokat, vagy keress valami igazán neked valót a Direct Now appban, ahol számtalan műfaj és tartalom között válogathatsz, megnézheted a legjobb CANAL+ sorozatokat, és olyan népszerű szériákat is ledarálhatsz, mint a világunk változását nyomon követő Évek alatt című sci-fi dráma Emma Thompson főszereplésével. Az appban a különböző műsorok egyszerre több eszközön is követhetők, ráadásul azokat megállíthatod, újraindíthatod és vissza is nézheted!

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott