Ugrás a tartalomra
TV Paprika logo

Főzzünk együtt a kódolatlan TV Paprikával!

Ugyan a húsvéti ünnepeknek vége, de az ínycsiklandó ételek továbbra is boldogabbá tehetik a hétköznapokat, legyen szó akár egy jó amerikai hamburgerről vagy egy egészséges és ízletes desszertről.

 

Április 20-tól két héten keresztül kódolatlanul teszi elérhetővé a TV Paprika műsorait az Antenna Hungária a MinDig TV nézőinek, míg a Vidanet ugyanezen időszak alatt a digitális kábeltelevízió-előfizetői számára nyitja meg a csatornát. Így bárki válogathat a jobbnál jobb receptek közül, és meg is csinálhatja azokat akár Jamie Oliverrel vagy Havas Dórával közösen.

 

Ha már nagyon hiányoznak a közös főzések a barátokkal, akkor a „Jamie és Jimmy konyhai csatái”, valamint a „Jó szakács, rossz szakács” garantáltan jó társaságot teremt a konyhában, miközben Adrian Richardson séf és Rosie Mansfield táplálkozási tanácsadó különböző főzési stílusuk révén egy igazi gasztronómiai párviadalt hoz el a képernyőkre. Adrian derékbőséget nem kímélő gazdag ételcsodák és hús iránti rajongása keveredik Rosie egészséges hozzávalók iránti szenvedélyével és a gyógyhatású élelmiszerek beható ismeretével, hogy a végeredmény láttán igazi kihívás legyen a nézőknek eldönteni, mit is válasszanak.

 

Tom Kerridge, a kétszeres Michelin-csillagos szakács régi ismerősként köszönti újra a TV Paprika nézőit, segítségével megtudhatjuk, hogyan válnak a mindennapi ételek, mint a lasagne vagy a rizspuding olyan rendkívüli finomságokká, amilyeneket eddig még sohasem kóstoltunk. A „Tom Kerridge legjobb fogásai” igazi meglepetéseket tartogat, míg a „Tom Kerridge amerikai kajái” az Egyesült Államok legjobb receptjeit és ízeit mutatja be.

 

Végül egy kis nassolás sem maradhat el, a „Pepe egészséges desszertjei”-vel pedig még a vonalak miatt sem kell aggódni, az egészséges csemegék mestereként ugyanis tudatosan és kreatívan válogat az alapanyagok közül, hogy az édességek ne csak kímélőbbek legyenek, de finomabbak is az átlagnál.

 

„Havas Dóra: Álmaim cukrászdája” pedig olyan édességek elkészítését mutatja meg a profiknak és a kezdőknek egyaránt, amelyek az ő álomcukrászdájában garantáltan ott lennének a kínálatban.

Kiegészítő információ(k)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott