Ugrás a tartalomra
TV Paprika logo

Frissítette arculatát a TV Paprika

A TV Paprika nem csak új őszi műsorral, de szeptember 1-től vadonatúj arculattal is jelentkezik. Az ország kedvenc főzőcsatornája új logóval és filozófiával várja a nézőket, amely nemcsak a főzés örömére hívja fel a figyelmet, hanem arra is bíztat, hogy minél több minőségi és kreatív időt töltsön együtt a család és a barátok.

 

A „Jöttünk láttunk főztünk” című vadonatúj saját gyártású produkcióban a kreativitáson lesz a hangsúly, ugyanis az 5 főszereplő gasztrobloggernek egy-egy sztárvendég két kedvenc receptjét kell hagyományos, vagy éppen újszerű módon elkészítenie Havas Dóra és Bede Róbert segítségével. A vendég – köztük például Hajós András, Trokán Anna és Oroszlán Szonja - végül megkóstolja mindkét csapat főztjét, és eldönti, kinek adja az aranyfakanalat. A fakanalak gyűjtésén túl persze a legfőbb cél, hogy jó hangulatban, ízletes recepteket mutassanak be az október 2-án kezdődő műsorban.

 

Az újdonságoknak ezzel nincs vége, ugyanis október 16-án folytatódik a „Piríts Rám!” című gasztro-vetélkedő a második évaddal, ahol továbbra is a nők kezében lesz az irányítás, a férfiak kezében pedig a fakanál. Az ínycsiklandó ételek elkészítésével ezúttal többek között Hadas Kriszta, Laky Zsuzsi és Peller Anna megpróbálkozik majd, természetesen párjaik segítségével.

 

TV Paprika premierek:

  • Jöttünk láttunk főztünk – október 2. 15 óra, új részek minden szombaton és vasárnap
  • Piríts Rám! 2. évad – október 16. 16 óra, új részek minden szombaton és vasárnap

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott