Ugrás a tartalomra
Sweet TV logo

Garfield már otthon is hódít

Garfield, a lusta kövér kandúr csaknem 50 éve szórakoztatja a közönséget. Sok mindent tudunk már róla: szinte mindig unott, gúnyolódásra hajlamos és folyton éhes. Azonban nem volt mindig ilyen. Kíváncsi vagy, hogy milyen lehetett még picinek a hatalmas szőrmókként megismert Garfield? Ha nem láttad a mozikban, itt a lehetőség! A Garfield c. film július 29 -től megvásárolható digitálisan az Apple, a Google, a Sweet TV és a Rakuten TV felületén, és annyiszor megnézhetjük, ahányszor csak kedvünk tartja!

 

Csaknem 50 éve a lasagne szerelmese, a hétfőket viszont ki nem állhatja. A sok (imádva elfogyasztott) kávé sem tántoríthatja vissza az alvásmaratontól. A nagy vörös szőrmók, a semmittevés koronázatlan királya, Garfield figurája 1978-ban jelent meg egy három képből álló képregényként az amerikai lapokban. Jim Davis hóbortos háziállata nem nyerte elsőre el minden kiadó tetszését, harmadik próbálkozásra azonban sikerrel jártak az alkotók. Garfield és kedves kompániája népszerűsége azóta is töretlen.

 

A lusta házikedvenc a nyomtatott médiából a televízióképernyőkre vándorolt az évek során, szerepelt továbbá animációs- és élőszereplős filmekben is. A Sony Pictures 2024-ben új életre kelti Garfieldot, aki egy egész estés animációs filmben tér vissza a képernyőkre. Garfield az eredeti szinkronban a Supermariot is megszólaltató Chris Pratt hangján hallható, magyar hangja Miller Zoltán, Garfield vagány apjának, Vicnek pedig Samuel L. Jackson kölcsönzi a hangját.

 

Hogy jön ide Garfield apja? Vigyázat! Spoiler a bekezdésben! Nos, a cica története mindig tartogat újdonságokat! A papa, Vic ugyanis egy nap feltűnik. De ne rohanjunk ennyire előre! Garfield a kaland kezdetén még kényelmes, lasagnében és szeretetben gazdag életét éli gazdájával, Jonnal és Ubullal, Jon másik kedvencével. Senki nem gondolná, hogy egy békés vacsorázgatás közben egy gonosz állatkommandó elrabolja a házi kedvenceket. Azt pedig végképp nem, hogy a főgonosz egy perzsamacska hölgy, Jinx lesz – aki azonban hidat teremt Garfield, és egykori nehézfiú(cica) apja, Vic között, aki próbálja kimenteni a fogságból Jon kényelmes körülményekhez szokott jószágait. Az akció azonban nem jár sikerrel, sőt, a kísértő múlt miatt Jinx jóvátételt vár Victől – egy tejgazdaság kifosztásával ki lehet engesztelni némiképp. Hogy saját bőrüket mentsék, Garfield régi és újdonsült társasága eszeveszett tervezésbe kezd.

 

Mark Dindal rendező (akinek például a Csodacsibét is köszönhetjük) egész estés remek szórakozást nyújt az egész családnak, emellett a cuki baby Garfield látványától egészen biztosan mindenki elolvad. Az alkotás a hazai mozikban eddig csaknem 116 ezer nézőt vonzott.* Ha nem tudjuk kiverni a fejünkből az ennivalóan édes kis Garfieldot, vagy éppen nagyon kíváncsiak vagyunk már rá, július 29-től megvásárolhatjuk digitálisan a filmet az Apple, a Google, a Sweet TV és a Rakuten TV felületén, és annyiszor megnézhetjük, ahányszor csak kedvünk tartja!

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott