Ugrás a tartalomra
PR-Telecom logo

Gyereknap helyett Gyerekhét a PR-Telecom-nál

Gyereknap alkalmából május 24. és május 31. között, egy teljes héten át hét rajzfilm és gyermekcsatornát kódolatlanul tesz elérhetővé a PR-TELECOM a gyerekek és a felnőttek örömére egyaránt.

 

A nyílt időszak keretein belül a legkisebbekre fókuszálva kódolatlanul lesz elérhető a Baby TV és a Duck TV. Az óvodások és a kisiskolások a Nick Jr., Nicktoons és a JimJam csatornákon találhatnak kedvükre valót. A tini korosztály és a fiatal felnőttek a Cartoon Network és Boomerang csatornákon élvezhetik a jobbnál jobb rajzfilmeket és animációs sorozatokat.

 

„Fontosnak tartjuk, hogy gyereknap alkalmából ezzel a kis ajándékkal kedveskedjünk a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt. A kódolatlan időszak alatt ugyanis olyan előfizetőink is elérik az akcióban részt vevő csatornákat, akik csak kevesebb csatornát tartalmazó tévés alapcsomaggal rendelkeznek.” – mondta Kendi Péter, a PR-TELECOM kereskedelmi igazgatója.

 

A csatornák vételéhez digitális kábeles (DVB-C) vételre alkalmas tévékészülék vagy set-top box szükséges. A Nicktoons csatorna műszaki okok miatt, minimum Prémium/PR-Delta alapcsomag megléte esetén érhető el.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott