Ugrás a tartalomra
UPC Direct logo

Ha május, akkor a gyerekeké a főszerep

A UPC Direct március közepén, a koronavírus miatt kialakult helyzetre való tekintettel tette elérhetővé gyerekcsatornáit minden előfizetője számára. A lassan két hónapja tartó kódolatlan időszak legtöbb gyerekcsatornája a gyereknapra való tekintettel továbbra is elérhető marad egészen május 31-ig. Érdemes lesz figyelni a UPC Direct Facebook-oldalát is, ahol minden héten más és más csatornával együttműködésben szervezett izgalmas nyereményjátékokban vehetnek részt az érdeklődők.

 

A UPC Directnél a május is a gyerekekről szól, ezért a szolgáltató továbbra is nyitva tartja a legtöbb gyerekcsatornáját. Így a család apraja-nagyja egészen május 31-ig szemezgethet az izgalmasabbnál izgalmasabb mesék, animációs és családi filmek között. A kínálat széles, mindenki megtalálja a kedvére való szórakozást a csatornák valamelyikén.

 

A Cartoon Network és a Boomerang május 14-ig, a Minimax, a JimJam, a Nickelodeon, a Nick Jr., a Nicktoons, a Disney Csatorna és a Duck TV egészen gyereknapig, azaz május 31-e vasárnapig változatos műsorokkal várja a UPC Direct minden előfizetőjét.

 

És ha már gyereknap, akkor a nyereményeső sem maradhat el: május második hetétől a UPC Direct minden héten egy-egy nyereményjátékkal készül a JimJam, a Minimax és a Nick Jr. csatornákkal együttműködésben, ezért a szülőknek érdemes lesz figyelemmel kísérni a UPC Direct Facebook-oldalát, hiszen sok különböző gyerekprogramhoz kapcsolódó ajándék vagy ajándékcsomag kerül kisorsolásra.

 

Akik pedig júniusban is találkozni szeretnének új barátaikkal, akkor ezt a Disney Csatorna, a JimJam, a Nickelodeon, a Duck TV, a NickToons csatornák esetében már Medium TV vagy Medium HD TV előfizetéssel, a Cartoon Network, a Boomerang és a Nick Jr. esetében pedig Plus HD TV előfizetéssel megtehetik.

 

A szolgáltató gyerekcsatornái közül a UPC Direct Now alkalmazásban bármikor elérhető a Disney Csatorna, a Nickelodeon és a Minimax is.

Kiegészítő információ(k)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott