Ugrás a tartalomra

Hamarosan műholdról is elérhetővé válik az Arena4

Hamarosan a UPC Direct előfizetői számára is elérhetővé válik az Arena4 sportcsatorna, illetve egy minőségi tartalmakat kínáló HD csatornával is bővülhet a szolgáltató kínálata.

 

A hazai műholdas szolgáltatók közül elsőként a UPC Direct veszi fel kínálatába az Arena4 sportcsatornát, az indulás pontos időpontját még nem tették közzé. A csatornacsalád többi tagja a szolgáltató által még mindig a "nem garantált csatornák" besorolásba tartozik, de az Arena4 bekerülése azt sejteti, hogy sikerült a megállapodás a két társaság között. De ez nem jelenti feltétlenül azt, hogy mindegyik bent is marad a kínálatban, hiszen például a mindigTV Premium esetében az Arena4 bekerülése a csatornacsalád két másik tagjának kikerülésével járt. Az, hogy a csatorna SD vagy HD minőségben kerül be a kínálatba, az előzetes tájékoztatásból nem derült ki.

 

A tegnapi napon a szolgáltató előfizetői számára elérhetővé vált a minőségi tartalmakat kínáló BBC Earth HD csatorna (cikkünk publikálását követően nem sokkal a csatorna hozzáférését blokkolták), mely a műholdas szolgáltatók közül eddig csak a Telekom kínálatában szerepelt. A csatorna hivatalos kínálatba kerülését a szolgáltató még nem erősítette meg. Vételi paraméterek az egyéni vevőberendezéssel rendelkezők számára:
12015H, DVB-S2/8PSK, SR 30000, FEC 3/4

Kiegészítő információ(k)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott