Ugrás a tartalomra
AMC logo

Három világpremier egy hónapon belül az AMC-n

Rendkívül izgalmas hetek várnak a sorozatrajongókra, az AMC ugyanis eddig példátlan módon egy hónapon belül három saját gyártású produkcióját is műsorra tűzi. A vadonatúj „The Terror”, a „Fear The Walking Dead” 4. évada, és az „Into the Badlands” 3. évada is a világpremierrel egy időben rajtol Magyarországon is.

 

A csatorna saját gyártású sorozatainak szerte a világon, de hazánkban is nagy rajongótábora van, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a „Fear the Walkind Dead” 3. évada itthon az AMC legnézettebb premierje lett az indulás óta.

 

A nézőknek most sem kell csalódniuk, mert a sorozat 4. évada – amely április 16-án este 11 órakor indul - igazi különlegességnek számít majd, Madison Clark (Kim Dickens) és családja sorsát ugyanis Morgan Jones (Lennie James) szemszögéből követhetik végig az érdeklődők, aki a „The Walking Dead” című sorozatból csatlakozik Clarkékhoz. Így sokak álma teljesül, mert a két sorozat végre összeér.

 

Az április 26-án 22:45-kor kezdődő „Into the Badlands” is abszolút közönségkedvencnek számít a harcművészetek kedvelői körében. A 3. évadban a főszereplő Daniel Wu mellett több új színész is feltűnik majd, így például Sherman Augustus, Lewis Tan, és Dean-Charles Chapman is, akit a „Trónok harcából” a magyar nézők is ismerhetnek.

 

Mindezek előtt pedig március 29-én este 10 órakor indul az AMC Budapesten forgatott vadonatúj thriller sorozata, a „The Terror”. A tízrészes sorozat Dan Simmons valós történeten alapuló regényét dolgozza fel, amelyben Sir John Franklin és a Brit Királyi Haditengerészet flottája az északnyugati átjáró felfedezésére indul.

 

Egyebek mellett ezeket a kiemelt sorozatpremiereket követhetik nyomon az Antenna Hungária, a Magyar Telekom, a UPC Direct és a Vidanet nézői is, hiszen mind a négy műsorterjesztő több héten keresztül korlátlan szórakozást ígér több millió előfizetőnek az egész országban. A Magyar Telekom és a UPC Magyarország előfizetőinek pedig akkor sem kell aggódniuk, ha esetleg lecsúsztak volna valamelyik világpremierről, hiszen most először a televíziós bemutatást követően on-demand formában is elérhetők lesznek ezek a tartalmak.

 

Március elejétől a UPC Magyarország, míg májustól a Magyar Telekom ügyfelei is HD minőségben is élvezhetik az AMC műsorát.

 

Kódolatlan hetek:

  • Antenna Hungária – Április 16-29.
  • Magyar Telekom – Április 1-30.
  • UPC Direct – Március 26. – Április 30.
  • Vidanet – Április 1-30.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott