Ugrás a tartalomra
TV2 Csoport logo

Hatéves a Zenebutik

Hat éve szórakoztatja a zeneszerető közönséget a TV2 Csoport csatornája, a Zenebutik. 2016. augusztus 15. óta nincs megállás: éjjel-nappal szól a zene a kábelcsatornán. Az évek alatt több mint 61 új műsor készült, amely szinte az összes zenei műfajt felölelte.

 

Töretlen sikerrel futnak a szórakoztató zene sztárjaival készített műsorok immár hat éve: Fásy Ádámmal tovább robog a Zeneexpressz, Galambos Lajcsival a Minden napra Dáridó, Jollyval a Lokoléó party. Több száz fiatal tehetség mutatkozhatott be az elmúlt hat évben. Az olyan tematikus zenei műsorok, mint a Bakelit fesztivál, a Jampi randevú vagy a Szerelmes hangjegyek mind a közönség kedvenceivé váltak.

 

A csatorna történelme során a legnézettebb műsor a szilveszterhez köthető, a teljes lakosság körében legtöbben (AMR: 73 ezer néző) a 2017. december 31-én sugárzott Lesz nemulass - Jolly és Suzy partyja című műsort kísérték figyelemmel. A toplista második helyén a Zenebutik bemutatja című műsor áll, mely 2020. január 11-én este 7 órakor volt látható, 62 ezres nézettséggel. A harmadik helyet elfoglaló, 2021. január 2-án este 8 órakor sugárzott Zámbó Jimmy emlékműsort (Zámbó Jimmyre emlékezünk…) pedig ugyancsak 62 ezren látták a teljes lakosságon belül. 2022 eddig eltelt időszakában a legnézetteb műsor a február 6-án fél 5-től műsorra tűzött Zenebutik gála volt, melyet 39 ezren láttak, míg a második helyezett Necsi-necsi… című műsor szintén 30 ezer fő feletti nézettséget hozott a csatornának a teljes lakosságon belül.

 

A jövőben hasonlóan színes zenei műsorkínálattal találkozhatnak a Zenebutik csatorna nézői. Indul Kothenc Lali műsora: a Zenészek közt, de új évaddal jelentkezik Fásy Ádám, Jolly, Márió, a harmonikás, és a mulatós előadók sem maradnak ki, hiszen Matyi és a Hegedűs szintén folytatja a Necsi Necsi című műsorát. A nosztalgiát kedvelők operett-összeállítást, valamint retró műsorokat is találhatnak a Zenebutik csatorna kínálatában.

 

Néhány műsorcím, ami a közeljövőben fut a Zenebutikon: Bakelit fesztivál VI., Szabolcsi Mulatós Attival és Kokassal, Lokoléo party, Mulat az ország, Kedvenceink kedvencei, Wellness Buli Hétvége, Boldog órák, Sztereó láz, Szatmári vigadó, Flört Mónikával.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott