Ugrás a tartalomra

HBO GO a T-Home digitális tévészolgáltatásában

HBO GO logoA vezető hazai tévészolgáltatók közül elsőként a T-Home 2013. március 4-től az HBO MaxPak szolgáltatás részeként díjmentesen elérhetővé teszi az HBO GO szolgáltatást.

A T-Home HBO MaxPak szolgáltatás előfizetői ezentúl a HBO legújabb filmjeit, sikersorozatait, érdekfeszítő dokumentumfilmjeit és saját gyártású műsorait különböző szélessávú platformokon keresztül, számítógépen, tableten vagy okostelefonon is láthatják a nap 24 órájában, akár többször is. Mindezt ráadásul addicionális díjfizetés nélkül, az HBO MaxPak árának emelkedése nélkül.

A szolgáltatás igénybevételéhez szükséges regisztrációs kód a t-home.hu/hbogo/regisztracio címen érhető el, de a regisztráció kezdeményezhető közvetlenül az HBO GO alkalmazásokon keresztül is. A regisztrációt követően a szolgáltatás azonnal használható.

Az HBO GO szolgáltatás használatához szélessávú internet szükséges. A szolgáltatás számítógépről a hbogo.hu oldalon, okostelefonokon, táblagépeken keresztül pedig iOS, Android és Windows Phone platformokon, az HBO GO alkalmazáson keresztül érhető el, amely ingyenesen letölthető az adott platform alkalmazás-áruházból.A T-Home a filmek kedvelői számára kedvező ajánlatot dolgozott ki: a HBO MaxPak minicsomag 5 csatornával, 2 hónapig 1190 Ft-os havi díjért (a 3. hónaptól: 2800 Ft/hó), egy év hűséggel, T-Home tévé-előfizetőknek, az új HBO GO szolgáltatással megrendelhető. Ráadásul most az Olthatatlan című sorozat első részét regisztráció nélkül is meg lehet tekintheti.További információ a t-home.hu/hbogo oldalon található.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott