Ugrás a tartalomra

HBO3 kódolatlan hét áprilisban

Közeleg a Tél, úgyhogy itt az ideje, hogy azok is láthassák az HBO legkiválóbb sorozatait, akik az elmúlt években lemaradtak az óriási sorozatdömpingben.

 

Április 8-tól kezdve egy héten keresztül minden nap délután 2 órától kezdve megtekinthető lesz a Trónok harca egy-egy évada, így az új, befejező évad április 15-i premierje előtt mindenki számára bepótolható lesz az HBO kultsorozata. Megérkezett a Tél: Havas Jon, Daenerys, Tyrion és a többiek ebben az évadban végre szembekerülnek a rejtélyes Éjkirállyal és a Mások seregével és az is kiderül, hogy ki fog a Vastrónra ülni.

 

A Trónok harca mellett itt a kiváló alkalom, hogy belenézzen az HBO más tartalmaiba is. Az amerikai saját gyártások közül olyan kíváló és szórakoztató sorozatok első évadai lesznek elérhetőek, mint a Dwayne Johnson és John David Washington főszereplésével készült Nagypályások, a Bill Hader által készített Barry illetve a Julia Louis-Dreyfus nevével fémjelzett Az alelnök (amelynek új évadai már elérhetőek az HBO GO-n és az HBO-n). Ezen kívül érkezik Jennifer Garner és David Tennant sorozata, a Kemping illetve bepillantást nyerhetünk a Szilicíum-völgy működésébe és egy Válás krónikájába Sarah Jessica Parker és Thomas Haden Church főszereplésével.

 

Ha inkább az európai krimi sorozatokért rajong, akkor az HBO Europe kínálata lesz a tökéletes választás. Hétfőn a cseh Mammon, kedden és szerdán a lengyel A falka 1. és 2. évada látható, míg csütörtökön és pénteken a román Hackerville illetve Az Árnyak 1. évada tekinthető meg. Szombaton az adriai régió legfrissebb sorozata, a Siker érkezik, vasárnap pedig a többszörös díjnyertes cseh Pusztaság kerül bemutatásra.

 

Ha a sorozatok mellett a filmek is érdeklik, akkor ezen a héten ismétlésre kerül Laura Dern nagyszerű alakításával A történet, az Al Pacino főszereplésével készült Paterno – eltemetett bűnök, a Robert De Niro és Michelle Pfeiffer névevel fémjelzett Hazugságok mágusa. Hétvégén kerül bemutatásra a Hervé vacsorára, főszerepben Peter Dinklage és Jamie Dornan, vasárnap pedig Michael B. Jordan és Michael Shannon főszereplésével készült Fahrenheit 451.

 

Az HBO3 kódolatlan hete minden operátornál elérhető lesz április 8., hétfő reggel 6 órától április 15., hétfő 6 óráig.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott